VIDEO: / UFC spektakl godine! Prvak dobio nevjerojatne batine!

'Žilav je, ovo je bila jako teška borba. Jedva sam držao ruke na kraju. Osjećam se odlično jer je pojas ponovno moj', poručio je novi prvak UFC-a u teškoj kategoriji Cain Velasquez.

29.12.2012.
19:12
VOYO logo

Meč koji se tjednima iščekivao napokon je odrađen, a pokazalo se da se zaista s punim razlogom jedva čekalo na revanš Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza.

Cain Velasquez je novi-stari UFC prvak u teškoj kategoriji! Uzeo je pojas čovjeku koji mu ga nakratko preoteo prije godinu dana u meču u kojem Dos Santos nije imao nikakve šanse. Amerikanac meksičkih korijena bio je dominantniji u svih pet rundi, 25 minuta doslovno je tukao svog protivnika i pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. A koliko je bio dominantan pokazuju i sudačke liste: 50:45, 50:43, 50:44.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žilav je, ovo je bila jako teška borba. Jedva sam držao ruke na kraju. Znao sam da moram biti puno bolji nego u prošlom meču, a tako sam se ponašao i u ringu. Osjećam se odlično jer je pojas ponovno moj. Obećao sam ga ženi kao božićni poklon", rekao je Velasquez odmah po završetku borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo