UFC U ŠOKU: / Jedna od najvećih MMA legendi napušta prestižnu organizaciju? 'Nisam sretan'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Fabricio Werdum (39) ozbiljno razmišlja o tome da ne produlji ugovor s ovom prestižnom organizacijom.

30.11.2016.
16:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Brazilac je još jedan u nizu boraca koji nisu zadovoljni tretmanom u UFC-u. Werdum razmišlja o tome da ne produlji ugovor s organizacijom, što bi bio veliki udarac za UFC zato što se radi o jednom od najboljih UFC i MMA boraca u svijetu, o pravoj i istinskoj legendi slobodne borbe.

NAJDUGOVJEČNIJA UFC PRVAKINJA SE VRATILA: Pogledajte brutalan video s Rousey u glavnoj ulozi

Image
Image

Nezadovoljan tretmanom

Fabricio Werdum je samo jedan u nizu boraca koji su nezadovoljni tretmanom koji UFC prakticira nad njima. Bivši teškaški prvak otišao je toliko daleko da je već počeo razmišljati o drugim opcijama koje bi mu se mogle otvoriti po isteku postojećeg ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam sretan, nisam uopće sretan. Sram me je ovo reći, ali svejedno hoću. Bio sam u New Yorku kako bi razgovarao sa sponzorima i bio upitan za ulogu gostujućeg borca, ali su me na kraju odbili. Čak je došlo do toga da mi je moj menadžer morao kupiti kartu za event. To mi se nikako nije svidjelo. Zamislite, bivši prvak, a nemam kartu. Nemam više nikakvu reputaciju u UFC-u. Nezadovoljan sam, osjećam se isključeno iz svega”, izjavio je Werdum na Resenha Black Belt podcastu, prenosi portal MMAWeekly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam osoba koja 100% stoji uz UFC kompaniju, bilo kao sponzor ili borac, ali...

Nejasno je ima li ovaj "incident" s kartom bilo kakve veze s Werdumovim statusom u organizaciji ili možda se možda radi o propustu u nedostatku karata i rezervacije iste za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam hoću li obnoviti ugovor jednom kada mi istekne. Puno se toga se može dogoditi, no reći ću ovo, ja sam osoba koja 100% stoji uz UFC kompaniju, bilo kao sponzor ili borac. Na mene se uvijek može računati, ali kada kada to nije obostrano, onda ni ja ne mogu biti takav. Kada sam sretan učinit ću sve kako bi stvari ispale što bolje, no kada nisam, a trenutno nisam zadovoljan UFC-om, teško je biti takav”, poručio je pak u nedavnom intervjuu s Combateom pa nastavio:

'Možda ostanem, možda odem, a možda i prestanem sa svime'

"Planiram se boriti još 2-3 godine, uvijek to kažemo, no nikada zapravo ne možemo stati. Ne mogu potvrditi ništa vezano uz ugovor. Samo želim učiniti pravu stvar. Možda dobijem bolju ponudu od neke druge organizacije kada mi istekne ugovor, ne znam. Za sada nisam primio niti jednu. Tko zna, možda u budućnosti budem opet sretan u organizaciji za koju radim, možda ostanem, možda odem, a možda i prestanem sa svime”, zaključio je brazilski borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Werdum svoj idući nastup ima na UFC-u 207 koji nas očekuje 30. prosinca, a na kojem će se u kavezu sudariti s Cainom Velasquezom. Bit će ovo revanš dva bivša prvaka UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo