UFC-OV BORAC SKOČIO S DRUGOG KATA KAKO NE BI ŽIV IZGORIO: Bilo je strašno, sve je oko mene gorjelo'

Image
Foto: AFP

UFC-ov borac Henry Cejudo (30) našao se u situaciji opasnoj po život, iz koje se na kraju izvukao samo s opekotinama na nogama. A moglo je završiti puno gore.

11.10.2017.
22:30
AFP
VOYO logo

Cejudo je u intervjuu otkrio što se to točno dogodilo u Kaliforniji te kako je došlo do situacije u kojoj je bio prisiljen skakati s drugog kata, zbog opasnosti za vlastiti život.

Bila je to najgora situacija u njegovom životu. Najdramatičnija... Ugledni borilački portal "Mmajunkie" prenosi kako su "smrtonosni" požari u Kaliforniji prouzrokovali evakuaciju stanovništva a sve je, pa čak i na svojoj koži, jako dobro osjetio Henry Cejudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada se oglasio alarm i kada je krenula evakuacija, pogledao sam kroz prozor i sve je bilo u redu. Mislio sam da je netko nehotično stisnuo alarm, pa sam se vratio u krevet. Kad sam se kasnije probudio sam imao što vidjeti. Vidio sam kuće koje gore, a onda sam pogledao lijevo i vidio sam kako pola hotela u kojem odsjedam gori. Bilo je strašno, uspio sam samo navući hlače i krenuti tražiti spas. Otvorio sam prozor i skočio dolje. Pao sam na trijem koji je već gorio i tu su došle opekotine. Spustio sam se dolje i nastavio bježati. Sve je oko mene gorjelo, bilo je grozno”, objasnio je Cejudo čije riječi prenosi borilački portal Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RUSKI MMA BORAC BRUTALNO PRETUČEN NA ULICI: Jednog je napadača nokautirao, ali protiv petorice nije mogao

U hotelu je sa sobom imao zlatnu medalju osvojenu na olimpijskim igrama u Londonu, ali je izgorjela u požaru.

“Medalje je samo predmet, ono što vrijedi su krv, znoj i suze koje sam uložio da bih došao do nje. Glavna stvar je da sam preživio, sretan sam što sam izvukao živu glavu”, istaknuo je Henry Cejudo koji je u UFC-u na skoru 11-2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo