'Nekome će glava otpasti, ili meni ili njemu!'

Prošle sezone Teo Radnić iz splitskog Pit Bull nije uspio ostvariti što je htio, kako kaže 'pojas mi je u finalu ispred očiju proletio'.

17.6.2013.
16:48
VOYO logo

U prvom krugu MMA lige 2013. Radnić je 'ugušio' svog protivnika Josipa Balentovića u drugoj rundi, a sada motiviraniji no ikad čeka četvrtfinalni sraz s Dubrovčaninom Kristijanom Perakom iz UFC Gladiatora.

Poznavajući srčanost ove dvojice, MMA okršaj Radnić-Perak s pravom je jedna od najiščekivanijih borbi godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam protivnika. Bit će to jako dobra borba. Apsolutno sam fokusiran na taj meč, poboljšao sam hrvanje i parter. Mlađi Perak je odličan udarač, bit će to sraz dva najbolja ultimate fight kluba iz Hrvatske. Svi čekaju tu borbu, ja jedva čekam tu borbu. Nekome će glava otpasti, ili meni ili njemu", poručio je Radnić.

Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslastica večeri bit će 'Prestige fight' između prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige Marka Burušića i Dževada Muftića (BiH).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo