SPEKTAKULARNI OKRŠAJ: / UFC potvrdio jednu od najzanimljivijih borbi u posljednjih nekoliko godina

Image
Foto: Screenshot

Ono o čemu se dugo već govori, sad je dobilo svoju službenu potvrdu. Junior Dos Santos i Francis Ngannou borit će se na UFC 215 eventu u Edmontonu.

28.6.2017.
21:24
Screenshot
VOYO logo

U pitanju je event koji se održava 9. rujna, a jedan od najhladnijih kanadskih gradova će ugostiti bivšeg prvaka te posljednjeg izazivača za naslov UFC prvaka u borbi protiv najopakijeg teškaškog potencijala u svijetu u ovom trenutku. Junior Dos Santos protiv Francisa Ngannoua zvanog "Predator" jeborba koja će dati odgovore u UFC-ovoj teškoj kategoriji.

‘PAO SAM NA KOLJENA I ČEKAO DA SE POMAKNE’: Suze čovjeka koji je zadao fatalne udarce bivšem UFC borcu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dos Santos je u svojoj posljednjoj borbi izgubio od Stipe Miočića. Stoga, Cigano je pred najvećim ispitom karijere. Trilogija s Cainom Velasquezom nešto je drugo jer tada je Brazilac bio na vrhu. Sad je u silaznoj putanji, a htio bi ponovno napasti UFC teškaški pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pred provalijom i ovaj poraz bi ga mogao poslati možda i prema mirovini. Pogotovo jer je izgubio od Stipe nokautom u prvoj rundi, a u posljednjih pet borbi slavio je tek dva puta.

Što se tiče Ngannoua, francusko-kanadski borac je do sada oduševio u svim svojim UFC nastupima, jer je svaku borbu dominantno završio, pokazajući napredak i fizičku snagu. Svaki put je ponudio nešto što ranije UFC publika nije vidjela i s razlogom ga se smatra budućim kandidatom za prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što kod "Predatora" imponira je ta njegova fizička snaga. Strašan je udarač, ima sjajne fizičke predispozicije, eksplozivan je i jak. Neugodan za svakoga u kavezu. Opasan isto tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje, bit će to spektakularan okršaj, borba koju već sad s nestrpljenjem iščekujemo.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo