Skandal na Svjetskom prvenstvu: Hrvatu doslovno ukradena pobjeda

Hrvatski reprezentativac Hrvoje Sep na šokantan je način završio nastup na Svjetskom prvenstvu u Almatyju već u drugom kolu...

21.10.2013.
10:59
VOYO logo

Poluteškaš Boksačkog kluba Leonardo bio je bolji od svog protivnika Alija Ghoussouna, ali suci su naposljetku neshvatljivo pobjedu poklonili sirijskom boksaču.

Nakon slabije prve runde, srčani Slavonac bio je i više nego uvjerljiv u preostale dvije, ali konačno bodovanje 2-1 (28-28 Ghoussoun, 29-27 Sep, 28-28 Ghoussoun) označilo je veliko slavlje za Sepovog protivnika, koji je čak i opomenut u trećoj rundi zbog opstrukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo reprezentacije odmah je uložilo žalbu, ali teško je očekivati promjenu odluke. Nažalost, najbolji hrvatski poluteškaš već je drugi put ove godine s velikog turnira izbačen na ovakav način. Na Europskom prvenstvu u Minsku viši su interesi htjeli da domaći boksač Novikov prođe u polufinale.

U ponedjeljak, 21. listopada, po novu pobjedu ide Marko Čalić (BK Pula). Hrvatski će teškaš protiv Čileanca Miguela Corree pokušati izboriti četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo