ŠOKANTNE SCENE U RINGU: / Izmlatio ljutog rivala, pa krenuo u šakački obračun s njegovim trenerom!

Image
Foto: Screenshot

Sulude su scene viđene prošli vikend u portorikanskom San Juanu gdje su rukavice ukrstila dvojica bivših svjetskih boksačih prvaka - Wilfredo Vazquez i Juan Manuel Lopez.

31.10.2016.
12:09
Screenshot
VOYO logo

Potonji se vratio boksu nakon dvije godine stanke i senzacionalno pobijedio Vazqueza iako se mučio na početku meča. No, kako je borba odmicala, bio je sve bolji i u 11. rundi je serijom brutalnih udaraca poslao suparnika na pod. Sudac je prekinuo borbu, ali tek tada je počeo pravi spektakl.

Napetost na presici

Nezadovoljni sučevom odlukom, iz Vazquezovog su kuta počeli prosvjedovati što se nije svidjelo Lopezu koji je nasrnuo na jednog od trenera iz suparnikova stožera. Ratoborni dvojac je izmijenio nekoliko udaraca prije nego što su ih napokon razdvojili. Lude scene su nastavljene upadom osiguranja i članova oba stožera u ring, a situacija se napokon smirila nakon nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napetost između ljutih portorikanskih rivala započela je na konferenciji za novinare prije meča kada su se umalo potukli. I dok takve scene u boksačkom svijetu nisu neuobičajene, malo je tko mogao predvidjeti nevjerojatan okršaj između Lopeza i Vazquezova trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo