ŠOKANTNA SNIMKA NOKAUTIRANOG DANIELA CORMIERA: / 'Da, bilo je to 100 % sj*bano od mene'

Image
Foto: AFP

Daniel Cormier je na UFC-u 214 u nedjelju rano ujutro doživio prvi nokaut u karijeri.

1.8.2017.
10:03
AFP
VOYO logo

Jon Jones je sredinom treće runde najprije dobro pogodio lijevim “high kickom” da bi posao na već prilično uzdrmanom prvaku dovršio brutalnim "ground and poundom". Bio je to strašan nokaut koji je šokirao hrabrog Cormiera, do te borbe UFC prvaka u poluteškoj kategoriji.

JONES BRUTALNO NOKAUTIRAO CORMIERA: MMA svijet uživao u jednoj od najiščekivanijih borbi u posljednjih dvije godine

Koliko je Cormier bio uzdrman i šokiran, najbolje svjedoči, uz njegove suze u Octagonu i tužno lice netom nakon borbe za vrijeme davanja izjave publici u Anaheimu u Kaliforniji poznatom UFC voditelju Joeu Roganu i snimka koja se pojavila na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je Cormier bio teško nokautiran i potpuno izvan svakog elementa vidi se u sirovom materijalu “gornje kamere” UFC Fight Passa, koja je više od dvije minute pratila Cormiera dok je pobjednik Jon Jones, jedan od najtalentiranijih boraca svih vremena, slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRAŠNO, OPET JE TO UČINIO: Švicarski borac glavna je priča spektakularnog UFC eventa

Prizor je prilično uznemirujuć i žalostan te pokazuje još uvijek nestabilnog i uzdrmanog bivšeg prvaka kako pokušava stati na noge i doslovno pobjeći iz kaveza, a zatim se verbalno obračunava s gotovo svakim tko mu je došao pomoći. Nije bi svjestan ničeg, teturao je kavezom,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu se našao i predsjednik UFC-a Dana White, ali i sudac “Big” John McCarthy. No, neutješni i još uvijek uzdrmani Cormier se nikako nije mogao pomiriti s najvećim porazom u karijeri. Drugim od Jonesa. Prvi poraz od njega Cormier je doživio 2015. godine na UFC 182 eventu.

Vrijedi spomenuti i još jednu stvar. Naime, Rogan se ispričao MMA fanovima zato što je intervjuirao nokautiranog Cormiera. Svoji ispriku objavio je na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje isprike DC-u i svim ostalima koje je intervjuu uznemirio. Da vam budem iskren, bio sam pomalo u šoku i nisam bio svjestan što radim dok nisam imao mikrofon u ruci i razgovarao s njime. Tužan sam zbog toga, ne želim uzimati izjave od boraca koji su doživjeli nokaut. Da, bilo je to 100 % sj*bano od mene, ali nitko me nije na to prisilio. Već sam na tu temu objavio neke postove na Twitteru, znam isto tako da neki od vas koriste i Instagram i Facebook, pa sam smatrao da je i ovo dobar način da se ispričam svima. Ovo se više neće dogoditi", napisao je Joe Rogan na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo