ŠOK I NEVJERICA: / Cro Cop suspendiran zbog dopinga?!

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dan nakon što je objavio da završava karijeru, Američka andidopinška agencija obavijestila je Mirka Filipovića i UFC da je privremeno suspendiran zbog mogućeg kršenja antidopinških propisa.

12.11.2015.
9:35
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

“UFC obavještava da je meč između Mirka Filipovića i Anthonyja Hamiltona u Seulu otkazan. Američka antidopinška agencija (USADA) obavijestula je Mirka Cro Copa Filipovića i UFC da je privremeno suspendiran zbog moguće kršenja pravila antidopinške agencije. USADA, neovisno tijelo koje provodi antidopinšku politiku, pobrinut će se oko rezultata i donijeti odluku u ovom slučaju. Dodatne informacije bit će pravovremeno objavljene”, stoji u priopćenju. Također, navode i da će Hamiltonu uskoro zakazati novi meč.

Primao injekcije

Filipović je, inače, u nedavnom intervjuu za Fight Site otkrio da je primao injekcije ACP-a, koje je već dobivao u koljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radi se o mješavini vlastite krvi i određenih kemikalija i to pospješuje oporavak”, rekao je Filipović.

Ovo je inače, prvi slučaj da je zbog nove UFC-ove antidopinške politike suspendiran jedan borac. Filipović nikada do sada nije pao na doping testu, a ako se odluči na povratak iz mirovine prvo bi morao odlužiti kaznu koja mu se odredi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo