SKANDAL: / MMA borac zajedno s bratom teško ozlijedio potpredsjednika ruskog saveza! Ušli u sobu i istukli ga

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Velteraš Gadzhimurad Khiramagomedov i njegov brat napali su potpredsjednika ruskog MMA saveza Radmira Gabdullina u njegovoj sobi te ga hospitalizira s višestrukim prijelomima kostiju.

24.5.2017.
8:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na borilačkoj priredbi Fight Night Global 65 u Kazakhstanu, velteraš Gadzhimurad Khiramagomedov pretrpio je poraz podijeljenom sudačkom odlukom.

STIPE MIOČIĆ LJUT NA UFC: Sad je sve izašlo na vidjelo! ‘Obećali su mi bolji ugovor ako nokautiram dos Santosa u prvoj rundi’

Nadzorne kamere zabilježile ulazak u sobu

Poraz je nagnao dagestanskog borca da napadne potpredsjednika ruskog MMA saveza te mu nanio teške tjelesne ozljede. Kako borilački portal Fight Site prenosi, nadzorne kamere zabilježile su ulazak borca i njegovog brata u sobu Radmira Gabdullina netom prije napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno, nakon žestoke svađe, braća su napala dužnosnika i premlatila ga. I to gadno. Gabdullin je, naime, bio hospitaliziran te mu je utvrđen težak prijelom čeljusti i potres mozga.

Uhićen, pa pušten

Khiramagomedov je nakon napada uhićen u Astani te nakon policijske obrade pušten na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borčev potez za sobom naravno povlači i posljedice. Vlasnik Fight Nightsa, Kamil Gadzhiev, obznanio je kako njegova promocija više neće surađivati s incidentnim borcem.

A izjavu je dao i sadašnji predsjednik ruskog MMA saveza Fedor Emelianenko koji je oštro iskritizirao osramoćenu braću i najavio sankcije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Ponašanje braće Khiramagomedov je sramotno'

“Ponašanje braće Khiramagomedov je sramotno i nisu dostojni predstavljati svoju zemlju na međunarodnim događanjima. Već sada sa sigurnošću mogu kazati kako se braća Khiramagomedov u budućnosti neće moći boriti niti na jednoj priredbi pod pokroviteljstvom ruskog MMA saveza,” kazao je po mnogima najveći MMA borac svih vremena, "Posljednji Imperator".

Pogledajte borbu koja je prethodila incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo