STIPE MIOČIĆ LJUT NA UFC: / Sad je sve izašlo na vidjelo! 'Obećali su mi bolji ugovor ako nokautiram dos Santosa u prvoj rundi'

Image
Foto: AFP, Rey Del Rio
23.5.2017.
18:23
AFP, Rey Del Rio
VOYO logo

Čini se kako je Stipi Miočiću prekipjelo što se tiče odnosa UFC-a prema njemu. Sve je još počelo prije, kad je Stipe bio guran u stranu što se tiče izazivača za teškaški pojas jer Amerikanac hrvatskog podrijetla nije dovoljno marketinški isplativ, a poznato je da White jako voli šuškanje novca.

Image
Foto: AFP, MICHAEL COHEN
Image
Foto: AFP, MICHAEL COHEN

‘JOSHUA BI USPAVAO MIOČIĆA’: UFC prvak poziva MMA borce da se ne sramote protiv boksača

Natjerao Whitea da mu da šansu za pojas prvaka

Nakon što je svojim sjajnim rezultatima prisilio šefa ove elitne organizacije slobodne borbe Danu Whitea da mu konačno da šansu za naslov, nokautirao je Fabricija Werduma na UFC eventu u brazilskoj Curitibi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je to nezadovoljstvo odnosom prema njemu nekako palo u drugi plan. Stipe se usredotočio samo na obranu pojasa. Uslijedila je dvostruka uzastopna obrana u borbama protiv Overeema i Juniora dos Santosa, a prema nekim pričama u MMA krugovima, White je tek protiv Cigana Miočića odlučio platiti kao prvaka. No, poslije nokauta brazilske legende na UFC 211 priredbi u Dallasu, Miočić je na presici najavio pauzu i korak unatrag u karijeri.

Bio ljut nakon borbe s Overeemom

Gostujući u emisiji "The MMA Hour", Helwanija je zanimalo što se “valja iza brda” i je li Miočić zadovoljan ugovorom u elitnoj promociji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STIPE OBJAVIO DOSAD NEVIĐENI VIDEO!

“Bio je to težak kamp. Također sam prije meča imao razgovor s UFC-a. Bio sam ljut nakon posljednje borbe kada sam saznao da protivnik zarađuje više od mene. Riješili smo stvar, rekli su mi da ako nokautiram JDS-a u prvoj rundi, ponovno ćemo razgovarati. Ja sam svoj dio odradio”, otkrio je Miočić objasnivši kako nije dobio ništa bolji ugovor nakon posljednjeg sastanka s UFC-om, prenosi Fight Site.

Image
Foto: AFP, Rey Del Rio
Image
Foto: AFP, Rey Del Rio

“Nisam dobio ništa bolji ugovor nakon tog razgovora. Ali volim se boriti, zato sam odradio meč. Sada kada sam odradio svoj dio posla, očekujem novi razgovor.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FANTASTIČNI STIPE MIOČIĆ UNIŠTIO DOS SANTOSA! Nokautirao je legendarnog Brazilca u prvoj rundi i obranio pojas prvaka svijeta

Upitan kada bi se mogao sastati s Danom Whiteom i pregovarati oko boljeg ugovora, Miočić odgovara da ne zna, no termin sastanka bi trebao biti uskoro.

Jedan od najboljih teškaša u povijesti

Nakon slavlja protiv JDS-a, mnogi MMA analitičari smatraju da je Stipe jedan od najboljih teškaša u povijesti, a nerijetko je gurnut na sam vrh te vječne ljestivce. Miočić tvrdi da se ne opterećuje takvim natpisima iako mu gode…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘EVO ZAŠTO JE MIOČIĆ NAJVEĆI UFC TEŠKAŠ SVIH VREMENA’: U Americi se vode velike rasprave o borcu kakav se još nije pojavio

“Ja ću se nastaviti boriti, nastavit ću pobjeđivati pa ćemo vidjeti”, odgovara Stipe i dodaje:

“Da, cijenim to. Ali iskreno, tu sam da se borim. Pobijedio sam neke dobre, snažne borce. Uvijek sam samo fokusiran na sljedećeg protivnika.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STIPE MIOČIĆ U TOP 5 BORACA SVIJETA: Nokautom nad dos Santosom napravio je veliki korak prema vrhu

Nezgodna ozljeda potkoljenice koju je pretrpio u dvoboju s Dos Santosom ipak nije tako ozbiljna kao što se u jednom trenutku mislilo. Miočić je prolongirao povratak u vatrogasnu postrojbu zbog bolova, ali desetak dana nakon UFC-a 211 situacija je puno bolja…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TKO JE SLJEDEĆI? Stipe Miočić mogao bi braniti naslov svjetskog prvaka protiv splitskog zeta

'Noga je malo natučena. Nije ništa slomljeno'

“Noga je malo natučena. Nije ništa slomljeno. Ali sada je puno bolje”, zaključio je Miočić.

‘STIPE BI MOGAO POSTATI NAJBOLJI SVIH VREMENA, VEĆI I OD FEDORA’: Još jednom pobjedom ušao bi u MMA povijest

Posljednje Helwanijevo pitanje bilo je vezano za Francisa Ngannoua, Miočićevog kolegu koji je posljednjih dana jedini koji nije impresioniran onime što “Vatrogasac” pokazuje u Oktagonu posljednje dvije godine. No, Miočić se niti zbog toga previše ne obazire. Dapače, Ngannoua cijeni i poštuje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On može pričati što god hoće, to je njegovo pravo. Uopće me nije zasmetalo”, odgovara Stipe i dodaje:

“Ngannou je dobar i čvrst borac. Izgleda odlično.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Miočićevim riječima sljedeća obrana naslova bi trebala biti u kasnu jesen, a o mjestu održavanja nije htio špekulirati.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo