ROĐENI PRVAK: / "Čime bih bio zadovoljan? Jedino zlatom!"

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov
2.10.2015.
14:43
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

Filip Hrgović, koji je na EP-u osvojio zlatnu medalju, ističe da bi ga na Svjetskom prvenstvu zadovoljilo jedino odličje istog sjaja.

Image
IMAMO NASLJEDNIKA MATE PARLOVA: /

Pogledajte kako je Filip Hrgović postao europski prvak!

Image
IMAMO NASLJEDNIKA MATE PARLOVA: /

Pogledajte kako je Filip Hrgović postao europski prvak!

"Jedino čime bih bio zadovoljan je zlato, a to što sam osigurao nastup na OI u Riju je olakotna okolnost", kazao je Hrgović u petak na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu pobijediti svakoga"

"Pripreme su bile standardne, a bilo bi još bolje da smo imali sparing partnere različitih stilova. U mojoj kategoriji izdvojio bih Kazhastanca Ivana Dička, Magomedrasula Madžidova iz Azerbajdžana te Britanca Joea Joycea. Kraj je sezone i malo sam umoran i emocionalno ispražnjen. No, ako odradim kako znam, mogu dobiti svakoga", dodao je Hrgović.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hrvoje Sep, brončani sa EP-a, u Dohi želi do medalje i plasmana na OI, a to će izboriti samo finalisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sep u lovu na Rio

"Možda je i bolje da samo finalisti idu na Olimpijske ige. Bez obzira na umor i stanje tijela, željan sam uspjeha. Što se tiče najvećih favorita, izdvajaju se Kubanac Julio Cesar La Cruz, zlatni na posljednja dva SP-a, te Kazahstanac Adilbek Nijazimbetov, koji je bio srebrni. Tu su još i Irac Joseph Ward te Ojbek Mamazulunov iz Uzbekistana. Protiv svih njih sam boksao i pobjeđivao. No, nema smisla razmišljati o tome koga će ti donijeti ždrijeb. Koncentriran sam na prvo kolo, jer vas na SP-u od početka do kraja čekaju teški protivnici", izjavio je Sep.

Trener reprezentacije Leonard Pijetraj je optimističan unatoč kratkim pripremama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šest tjedana je kratko vrijeme za pripreme. Bilo je teško nabaviti sparing partnere, jer za njih morate unaprijed osigurati novac, a to je uvijek problem u amaterskom boksu. Tu smo imali veliku pomoć od naših splitskih kolega, a posebice od Marina Mindoljevića. Hrgović i Sep mogu dobiti svakoga, ali od početka moraju biti sto posto fokusirani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo