VIDEO: / BRUTALNO GA PREMLATIO Evo što se dogodi kada provocirate MMA borca!

Bivši UFC borac Josh Zubar Neer na YouTube je uploadao video u kojem brutalno na podu premlaćuje jednog zaljubljenika u MMA. A kako je do toga došlo? E, to je posebna priča...

26.2.2015.
13:09
VOYO logo

Daily Mirror je donio zanimljivu priču o bivšem UFC borcu JoshuZubaruNeeru, koji je odmjerio snagu i znanje sa jednim zaljubljenikom u MMA, očito i amaterom u slobodnoj borbi. Barem ako ćemo suditi po ovom kratkom klipu. Taj zaljubljenik u MMA zove se Patrick Martin, a njegov grijeh je što je danima preko Facebooka provocirao Neera. Točnije, to je potrajalo mjesec dana. I Neer je izgubio živce...

"Uglavnom, tip je debil koji me mjesec dana provocirao govoreći s*anja o MMA borcima. I to je trajalo, i trajalo... I uglavnom sam ga ignorirao. Međutim, jedne subote, nakon deset uzastopnih poruka s*anja, odlučio sam ga pozvati na sparing i rekao mu: 'Ako se stvarno hoćeš boriti, dođi u dvoranu u 17 i 30'. Ne znam koji je njegov problem, ali tip je zaista velik. Tipa, blizu dva metra i 122 kilograma. A na kraju se ispostavilo da je samo obični zlostavljač", objašnjava Neer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tu priča počinje. Patrick se na kraju i pojavio u dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao je na moj trening u 18 i 10, znači 40 minuta nakon početka. Tada sam ga pitao hoće li se boriti s mojim sparing partnerom Rakimom ili samnom. Naravno, izabrao je mene jer je Rakim veći momak od mene", objašnjava Neer.

I onda je, prema Neeru, uslijedilo ono što se i može vidjeti u videu. Znači, brutalne batine, u kojima ga je na podu jakim udarcima laktovima i šakom u glavu, u potpuno dominantnoj poziciji, totalno porazio. A prema nekim oštrijim kritičarima MMA i ponizio, kako za koga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ova priča ima i drugu stranu, a za nju je zadužen Patrick. On, pak, tvrdi da je ovaj video nastao nakon odrađenog sparinga, koji je trajao jednu rundu po tri minute. I u kojem ga Neer nije mogao poraziti, zadati mu niti jedan čisti udarac, niti ga rušiti na pod.

"Bacao je nekontrolirane divlje udarce koje sam obranio sa svojim rukavicama od 16 unca. Malo samo i pomiješao svoje udarce s radom nogu. Međutim, ovo što se vidi u videu dogodilo se nakon završetka sparinga. Ja sam se okrenuo i udaljio od njega nakon zvuka gonga, odnosno završetka runde. Izvadio gumu za zube iz usta, i onda me on napao", ističe svoju verziju priče Martin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko tu govori istinu, teško je ovako procijeniti. Međutim, video je itekako jasan. I brutalan. A što se tiče našeg junaka ove priče Neera, on će morati objašnjavati policiji i organizatorima MMA turnira što se to ustvari dogodilo. Ako se ikad više misli profesionalno ili bar poluamaterski baviti ovim sportom. Sve u svemu, ova priča ima i svoju poantu. A ona glasi: "Nikad se nemoj za*ebavati" s MMA borcem. Barem ne ako nisi fighter i ne želiš dobiti po lampi...

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo