POTVRĐENA BORBA STOLJEĆA: / 'Ovo će biti najveći događaj u povijesti sporta!'

Svijet je napokon dočekao kraj dugogodišnjeg natezanja i silnih neuspjelih pregovora.

21.2.2015.
11:13
VOYO logo

Vijest je prvi potvrdio sam Mayweather, a uz nju je na društvenim mrežama objavio i fotografiju potpisanog ugovora.

"Moj cilj je oduvijek bio dati navijačima ono što žele vidjeti. Ovo će biti najveći događaj u povijesti sporta. Obožavatelji boksa i sporta će 2. svibnja svjedočiti nečem veličanstvenom", priopćio je Amerikanac, dok je njegov suparnik dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što Floyd i ja možemo pokloniti navijačima borbu koju su toliko dugo željeli. Dovoljno dugo su čekali i zaslužili su meč."

Više od pet godina su se Mayweather i Pacquiao natezali oko međusobne borbe i uvijek je jedan od njih bio pretvrd orah u pregovorima. Sada su konačno pronašli zajednički jezik na radost brojnih ljubitelja borilačkih sportova. Ipak se radi o boksačima koji su posljednjih godina ostvarili čudesne dosege i to uz vrlo atraktivnu izvedbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayweather (38) je neporažen u profesionalnoj karijeri, a bio je svjetski prvak u pet različitih težinskih kategorija. Trenutno ima pojaseve WBA superprvaka, te WBC i The Ring prvaka u kategoriji velter. Svi će ti pojasevi biti na stolu 2. svibnja, baš kao i onaj za WBO prvaka koji trenutno drži 36-godišnji Pacquiao. Filipinac je, inače, jedini u povijesti osvajao naslove u čak osam težinskih kategorija, a proglašen je borcem desetljeća za razdoblje od 2001. do 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo