PONOVNO OTKAZANA BORBA KLIČKA I FURYJA! Navijači bijesni: / 'Kako on može imati troje djece'

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Borba za naslov svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između prvaka Britanca Tysona Furya i Ukrajinca Vladimira Klička, koji se trebao održati 29.

24.9.2016.
12:20
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Medicinska komisija koja je pregledala Furya zaključila je da "on zdrastveno nije sposoban za borbu", a to je već drugi puta da se zbog Furya odgađa meč s Kličkom, kome je 28-godišnji Englez uzeo titulu prošle godine u Duesseldorfu.

GOTOVO JE, SPREMITE SE ZA BOKSAČKI RAT: Objavljen datum i mjesto uzvratne borbe između Klička i Furyja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba je ranije već bila otkazivana

"Sa žaljenjem javljamo kako je uzvratni meč za naslov prvaka svijeta u boksu između Tysona Furyja i Vladimira Klička, koji se trebao održati 29. listopada u Manchesteru, otkazan", stoji u priopćenju, piše britanski Independent.

Ova borba je ranije već bila otkazivana jer je Fury navodno ozlijedio gležanj, a kasnije se ispostavilo da je pao na doping-testu na zabranjenu supstancu nandrolon zbog čega će u studenome morati pred istražnu komisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Treba mu doktor, ne odgoda'

Ovog puta nisu navedeni razlozi otkazivanja borbe, već je Fury proglašen nesposoban te mu je ukazano da će se "morati liječiti ako želi nastaviti trenirati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fury je ranije već bio izgubio pojas po verziji IBF jer je istekao rok u kome je bio obvezan braniti taj naslov. Prošlog mjeseca Fury i Vladimir Kličko su se trebali susresti na press konferenciji, ali se Fury nije na njoj pojavio jer mu se, kako je kazao, pokvario automobil.

Bijesni navijači se sad nakon ponovnog otkazivanja pitaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fury je ponovno okazao. Pitam se kako ovaj čovjek ima troje djece"; "Tyson Fury ima medicinskih problema. Onda mu treba doktor, a ne odgoda", neki su od komentara navijača na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo