PLES DA, TUČNJAVA NE: / Jedna od najljepših sportašica svijeta šokirala UFC

Image
Foto: Paige VanZant: Instagram

Jedna od najljepših MMA borkinja i sportašica općenito, lijepa Paige VanZant, neće nastupiti na povijesnom UFC-u 200 eventu koji će se 9.

4.5.2016.
18:30
Paige VanZant: Instagram
VOYO logo

Razlog tomu je njezin uspjeh u TV šou “Ples sa zvijezdama” čiji je sudionik ove sezone. Ova 22-godišnja članica slamka kategorije jednostavno rastura u šou, što nije ništa čudno ako se uzme u obzir da se prije borilačke karijere bavila upravo s plesom. I to 13 godina.

Image
UBOJICA ANĐEOSKOG LICA /

Nova sexy MMA zvijezda osvaja svijet

Image
UBOJICA ANĐEOSKOG LICA /

Nova sexy MMA zvijezda osvaja svijet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za posljednji nastup u emisiji, suci su Paige nagradili maksimalnim ocjenama i kako stvari stoje Amerikanka ima velike šanse da osvoji cijelu sezonu, pa je njezin menadžer objasnio da su zato borbu odlučili odgoditi za kolovoz.

'Emisija joj uzima previše vremena'

“Razmisli smo i shvatili da joj emisija oduzima previše vremena za pripreme. Ona želi imati postora za napredak i poboljšanje svojih vještina, tako da smo odlučili odgoditi njen povratak za kraj kolovoza”, rekao je njezin menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paige VanZant je tako još jedna popularna i marketinški isplativa ličnost koja neće sudjelovati na velikoj priredbi, nakon najveće zvijezde eventa najveća zvijezda promocije, Irca Conora McGregora, koji je s Nateom Diazom trebao predvoditi UFC 200, a koji je maknut s popisa borbi nakon što se odbio pojaviti na press konferenciji u Las Vegasu. VanZant je do poraza od Rose Namajunas imala četiri pobjede u nizu u UFC-u u slamka kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo