VIDEO: / Brutalnije ne može! Ovo je pet najboljih nokauta

Izdvojili smo pet najboljih nokauta iz 2012. godine, a prvi među najboljima za nas je potez Edsona Barboze.

22.9.2012.
10:22
VOYO logo

Godina još nije stigla do kraja, ali to nas ne zustavlja u rekapitulaciji svega što smo vidjeli u UFC-u kroz 2012. godinu. Bilo je mnoštvo vrhunskih borbi, spektakularnih poteza, a u moru krvi i znoja izabrali smo pet najboljih nokauta iz ove godine.

Naravno, svaki takav izbor je subjektivna stvar, ali definitivni broj jedan zasad jest potez Edsona Barboze u Riju na UFC 142. Brazilac koji je odrastao u SAD-u je spektakularno nokautirao Britanca Terryja Etima u 3. rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov kružni udarac petom u glavu donio mu je bonus za najbolju borbu i najbolji nokaut večeri, a prema mnogim stranicama o slobodnoj borbi, taj je nokaut među i pet najboljih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom mjestu je još jedan Brazilac - Jose Aldo. Činilo se kako će završiti prva runda borbe protiv Chada Mendesa, a onda se Jose otrgnuo iz klinča na rubu oktogona i koljenom savršeno pogodio Amerikanca. Šakama je samo završio posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američko 'Čudo od djeteta' Stephen Thompson je dogurao do pozicije broj tri. Fantastičnim je high-kickom nokautirao Dana Stittgena na UFC 143 turniru, a taj udarac proglašen je nokautom večeri. Thompson je desnom nogom precizno i snažno pogodio svog protivnika u vrh brade, nakon čega se Stittgen srušio i ostao nepomično ležati na podu. http://www.youtube.com/embed/drNQrviPWfY

Nick Denis nije mogao poželjeti bolji debi u UFC-u. Za 22 sekunde Joseph Sandoval je dobro upoznao izgled i snagu Denisovog lakta. Kanađanin se za pobjedu nije morao niti ozbiljno oznojiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj plan je bio da se borimo u parteru, ali osjetio sam da je loše reagirao nakon par mojih udaraca. Znao sam da je načet, pa sam ga dovršio", kazao je Denis, čiji nokaut smo rangirali kao četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peti izabrani nokaut jest onaj Anthonyja Pettisa. Joea Lauzona je 'riješio' nokautom u prvoj rundi. Pettis je rušio Lauzona 'high kickom' a onda je završio borbu s još dva udarca.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo