UFC PREDSTAVIO NAJBOLJU VIDEO NAJAVU U POVIJESTI: / Ovako nešto nikad nije viđeno, naježili smo se

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC je na dan održavanja UFC-a 213 u Las Vegasu, javnosti odlučio predstaviti video najavu za svoj idući PPV event.

11.7.2017.
11:01
Screenshot: You Tube
VOYO logo

I najava je naišla na oduševljenje borlačkog svijeta. “Tame Your Demons” je naziv video uratka za koji se kritika i javnost slažu da je najbolji od kada je uopće Ultimate Fighting Championshipa, javlja Fight Site.

NE MOŽE SE SVATKO, KAD TO POŽELI, BORITI PROTIV MIOČIĆA: Predsjednik UFC-a zatvorio vrata nedovoljno atraktivnom velikanu

Vrlo artistički “spot” se bavi zadnjim problematičnim godinama života i karijere Jona Jonesa u kojima je bivši šampion gotovo redovito bio akter crnih kronika i lice iz optuženičke klupe u sudnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video najava je oduševila fanove koji preko društvenih mreža poručuju čelništvu promocije da i u budućnosti moraju više vremena i resursa upotrijebiti upravo za ovakve promotivne materijale. Čak je i predsjednik UFC-a Dana White na press konferenciji poslije UFC-a 213 primao čestitke i pohvale pripadnika “sedme sile” koji nisu uspjeli pronaći niti jednu manu novom najavnom PPV spotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC 214 će se održati 29. srpnja u kalifornijskom Anaheimu, a predvodit će ga dva najžešća rivala unutar organizacije – prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier i bivši šampion Jon Jones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo