OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA! / Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Slavna K-1 kick boksing promocija nikada nije podmirila honorare sa svog posljednjeg velikog Finala World Grand Prixa koji je u ožujku 2013. održan u zagrebačkoj Areni.

7.10.2016.
11:28
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Fight Site doznaje da osim nekih manjih honorara boraca koji su se borili u “supermečevima” ili prvom kolu samog turnira, velika većina honorara koji su veliki i izdašni nikada nije isplaćena. Sad je od te priredbe prošlo više od tri i pol godine, a vlasnik K-1 branda i kompanije Mike Kim je reklamirao finale hvaleći se podatkom kako će pobjedniku pripasti vrtoglavih milijun dolara.

O OKRŠAJU PROTIV VELIKOG SUPARNIKA: ‘Odmah se prebacio u ratnički mod, ne želi me vidjeti ni mrtvog’

Ostali bez doslovno krvavo zarađenog novca

Upravo su astronomski iznosi trebali biti dokaz da je K-1 organizacija opet moćna kao prije. Bez svog pošteno i doslovno krvavo zarađenog novca su među ostalim ostali i pobjednik turnira Mirko “Cro Cop” Filipović, finalist Ismael Londt te polufinalisti Dževad Poturak i Pavel Zhuravlev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fight site doznaje i kako su vlasnici i čelnici promocije godinama zavlačili borce za isplatu novca. Njihovim menadžerima i odvjetnicima su lagali i davali im lažna obećanja, da bi se na kraju uopće prestali javljati. Oni navodno već neko vrijeme potpuno ignoriraju svaki oblik komunikacije vezan uz poštivanje ugovorenih obveza. Ovakav slučaj sramotnog ponašanja vlasnika i čelnika organizacije, kako spomenuti portal ističe, nezapamćen je u borilačkom sportu.

Fight Channel prvi reagirao na nepravdu

Prvi je na ovakvu nepravdu i sramotu reagirao Fight Channel čija je hvaljena produkcija upravo tog K-1 WGP Finala zadivila cijeli svijet. Fight Channel, odnosno njegova borilačka promocija FFC, je, doznaje Fight Site, upozorila sve borce iz svog rostera na činjenicu da K-1 nema dobre namjere i da toj organizaciji ne treba vjerovati dok u cijelosti ne isplati borce s K-1 WGP Finala iz 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo