'ONA TO NIKAD NEĆE REĆI, ALI...': / Trener otkrio razlog poraza hrvatske uzdanice

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska tekvondašica Ana Zaninović priznala je da ju je loš ulazak u meč protiv Iranke Kimije Alizadeh Zendorin koštao poraza na startu olimpijskog turnira u Rio de Janeiru.

18.8.2016.
18:03
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Zaninović je u osmini finala kategorije do 57 kilograma gubila s 0-7, da bi do kraja smanjila na 6-7. Više od toga, međutim, nije išlo i sada joj ostaje samo nada da će Zendorin doći do finala jer bi to našoj sportašici osiguralo ulazak u repasaž i kasnije eventualno borbu za broncu.

'Ždrijeb me nije mazio'

"Ona je nova nada svjetskog taekwondoa, svjetska juniorska prvakinja, puno je viša od mene, a i njezin dosadni stil borbe s guranjima mi nikako ne odgovara. Kasno sam krenula. Ždrijeb me stvarno nije mazio jer bih već u četvrtfinalu išla na jednu od dvije najbolje - Španjolku Calvo. Na OI se spajaju kategorije, a sve cure su više i teže od mene koja objektivno spadam između 49 i 57 kilograma. Sad moram čekati i nadati se da će se Iranka izboriti za finale", rekla je Ana Zaninović, koja je prokomentirala i ispadanje sestre Lucije u četvrtfinalu kategorije do 49 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NI ONA NIJE USPJELA: /

Loš ulazak u borbu odveo Anu Zaninović u poraz, ali postoji nada za broncu

Image
NI ONA NIJE USPJELA: /

Loš ulazak u borbu odveo Anu Zaninović u poraz, ali postoji nada za broncu

"Žao mi je Lucije, došla je u sobu uplakana jer je stvarno imala šansu. Da je dobila Francuskinju, tako joj se otvorio ždrijeb da je mogla lako do finala. Zna da je propustila veliku priliku", zaključila je Ana.

'Pravu šansu je propustila Lucija'

Trener Toni Tomas otkrio je još jedan razlog Aninog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona to nikad neće reći, ali cijela je izlijepljena s trakama, pije svakodnevno tablete protiv bolova u koljenu, a dosad je imala čak šest operacija. Pravu šansu je propustila Lucija u srijedu, Francuskinju je pobijedila osam puta zaredom, a onda izgubila kada joj je ždrijeb otvarao veliku priliku za finale", istaknuo je Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo