NOĆ KAD JE SRUŠIO DIVA: / Mirko Filipović ušao u ring i održao lekciju 218 cm visokom borcu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U nedjelju će proslavljeni hrvatski MMA borac Mirko Filipović po prvi puta nakon 2008. godine zakoračiti u ring Saitama Super Arene.

22.9.2016.
16:25
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Mirko Filipović vraća se u svoj Japan, zemlju gdje je stekao slavu i postao jedan od najboljih MMA boraca svojeg doba. Posljednju borbu u Saitama Super Areni, gdje će se u nedjelju boriti protiv borca iz Južne Koreje Hyun Man Myunga, Hrvat je odradio 2008. godine protiv južnokorejskog diva Hong Man Choija kojeg je porazio nakon šest i pol minute borbe u ringu.

NASMIJALI FANOVE DO SUZA: Mirko i Stipe u kasne noćne sate snimili urnebesan video

Uništio ga low kickovima

Ta borba bila je održana u organizaciji K-1 i Dreama, a bila je dio velike Dynamite 2008. novogodišnje priredbe. Filipović je Choija, borca visokog 218 cm, dobio na način da ga je čitavo vrijeme udarao nogama u njegovu nogu i butni mišić (tzv. low kick), a jedan takav plasirani udarac poslao je južnokorejskog diva na pod na kojem je pokazao bolnu grimasu zbog jakog Mirkovog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odradio borbu jako pametno

Nije to bilo neko spektakularno izdanje Mirka, ali je hrvatska borilačka legenda tu borbu odradila jako pametno, znajući na koju kartu igrati i koje bi ga oružje iz svojeg velikog borilačkog arsenala moglo odvesti do pobjede.

Ujedno je to bio i Mirkov posljednji protivnik protiv kojeg se borio iz Južner Koreje. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo