TKO BI REKAO

NEVJEROJATNO SAZNANJE: Otkrivena istina o tome zašto je Stipe Miočić bio u nokdaunu

Fightsite prenosi zanimljivu opservaciju bivših UFC boraca Brendana Schauba i Bryana Calleona koji su u epizodi ‘The Fighter and the Kid’ analizirali i pretresli sve što se dogodilo na UFC 203 eventu koji je proteklog vikenda održan u Clevelandu.

U glavnoj borbi spomenutog eventa američki borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić je nokautom u prvoj rundi slavio protiv Alistaira Overeema i tako prvi put u svojoj karijeri obranio UFC pojas u teškoj kategoriji.

OGLASIO SE STIPE MIOČIĆ: Najjači čovjek na svijetu ima poruku za Hrvate

Stipe bio na rubu poraza

Miočić je u toj borbi bio na rubu poraza. Već na početku prve runde Overeem mu je plasirao lijevi direkt koji ga je bacio na leđa, ali Nizozemac nije uspio finiširati Miočića giljotinom. Stipe je nakon toga krenuo doslovno loviti Nizozemca po kavezu, a nakon toga ga je na podu dokrajčio serijom udaraca.

Schaub i Callen plasirali su zanimljivu teoriju o tome zašto je Miočić dobio direkt od Nizozemca. Naime, ističe se da je Miočić u trenutku primanja tog lijevog direkta zapravo bio dekoncentriran nečime što se dogodilo izvan borilišta. Schaub i Callen smatraju da je Overeem izgledao najgore u karijeri, a da je to posljedica straha koji ima od hrvatskog borca i njegovih šaka.

‘Njega je nemoguće završiti’

“Stipe je pogledao na sat ili mu je netko nešto dobacio i buuum. Overeem ga je pogodio u glavu i bacio na leđa”, smatra Schaub i ističe kako je Overeem trebao nastavit s udarcima i bio bi svjetski prvak.

“Stipu je nemoguće završiti. Znam to i sam jer sam nekoliko puta trenirao s njim i nema šanse da ga završite. Crni pojasevi to ne mogu, to je nemoguće. Prepametan je, snažan i ima sjajnu hrvačku bazu”, smatra Schaub.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr