NEVJEROJATNO SAZNANJE: / Otkrivena istina o tome zašto je Stipe Miočić bio u nokdaunu

Image
15.9.2016.
15:21
VOYO logo

U glavnoj borbi spomenutog eventa američki borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić je nokautom u prvoj rundi slavio protiv Alistaira Overeema i tako prvi put u svojoj karijeri obranio UFC pojas u teškoj kategoriji.

OGLASIO SE STIPE MIOČIĆ: Najjači čovjek na svijetu ima poruku za Hrvate

Stipe bio na rubu poraza

Miočić je u toj borbi bio na rubu poraza. Već na početku prve runde Overeem mu je plasirao lijevi direkt koji ga je bacio na leđa, ali Nizozemac nije uspio finiširati Miočića giljotinom. Stipe je nakon toga krenuo doslovno loviti Nizozemca po kavezu, a nakon toga ga je na podu dokrajčio serijom udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schaub i Callen plasirali su zanimljivu teoriju o tome zašto je Miočić dobio direkt od Nizozemca. Naime, ističe se da je Miočić u trenutku primanja tog lijevog direkta zapravo bio dekoncentriran nečime što se dogodilo izvan borilišta. Schaub i Callen smatraju da je Overeem izgledao najgore u karijeri, a da je to posljedica straha koji ima od hrvatskog borca i njegovih šaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Njega je nemoguće završiti'

“Stipe je pogledao na sat ili mu je netko nešto dobacio i buuum. Overeem ga je pogodio u glavu i bacio na leđa", smatra Schaub i ističe kako je Overeem trebao nastavit s udarcima i bio bi svjetski prvak.

"Stipu je nemoguće završiti. Znam to i sam jer sam nekoliko puta trenirao s njim i nema šanse da ga završite. Crni pojasevi to ne mogu, to je nemoguće. Prepametan je, snažan i ima sjajnu hrvačku bazu”, smatra Schaub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo