NEVJEROJATNA I KONFUZNA SITUACIJA: / MMA borkinja pobijedila u nesvjesti! Fanovi šokirani

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Uistinu nevjerojatna i pomalo konfuzna situacija dolazi s jučerašnjeg Invicta 21 eventa, iz borbe Amy Montenegro i Celine Haga.

15.1.2017.
16:18
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Fightsite javlja kako je Montenegro u ovoj borbi bila ugušena i time poslana na spavanje, no svejedno je na kraju odnijela pobjedu. Možda čudno i nelogično zvuči, ali stvar je sljedeća:

KRAJNJE NESPORTSKI, ALI MAKSIMALNO UČINKOVITO: Poslao ga u zemlju snova u drugoj sekundi

Haga njen vrat napala na samom kraju treće runde. Čvrsto ju je uhvatila i spustila na pod, dok je sudac sve promatrao iz neizmjerne blizine. Montenegro nije tapkala, a sudac nije provjeravao i tako su dočekale znak za kraj borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je označen kraj, Haga je pustila vrat svoje protivnice, koja nije reagirala. Haga je to shvatila kao svoju pobjedu i pojavio joj se osmjeh na licu, dok ni komentatori, bivše MMA zvijezde Keith Jardine i Julie Kedzie, nisu znali što će se sada dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na kraju se neugodno iznenadila. Kako je borba otišla do sudačke odluke jer ju sudac nije prekinuo, pobjedu na bodove ipak je odnijela Montenegro. Celine Haga tako ostaje bez pobjede do koje je realno došla, no sudac nije dovoljno dobro procijenio situaciju iz posljednjih sekundi borbe.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo