NESTAO ZA 21 SEKUNDU: / Bivša UFC zvijezda ušla u kavez i dobila brutalne batine pred svojim navijačima

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Poljski MMA borac Mamed Khalidov proteklog je vikenda za 21 sekundu porazio britanskog borca i bivšu UFC zvijezdu Lukea Barnatta na čečenskoj ACB promociji u Manchesteru.

13.3.2017.
9:54
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Khalidov je na najvećem ACB eventu do sad pokazao snagu i kvalitetu. Barnatt je agresivnije otvorio borbu, pokušao nožnim tehnikama ugroziti protivnika, ali ostalo je samo na tome. Nakon što je Barnatt krenuo prema naprijed pokušavši iznenaditi Poljaka fintom desnom nogom, a nakon toga i lijevim direktom kojeg je uputio u prazno, ne pogodivši cilj, poljski borac vidio je kako njegov protivnik dosta oprezan i kako se očito boji krenuti prema naprijed.

SVI SU MISLILI DA JE GOTOV: Suparnik ga zamalo ubio u ringu, liječnici su ovog nesretnika morali oživljavati

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom trenutku Khalidov je plasirao seriju udaraca. Prvo ga je pogodio lijevim direktom, a onda vezano moćno i desnim. Barnatt, ošamućen od udarca, stisnuo se uz kavez, što je bila naznaka da je ugrožen, da ga je Khalidov desni kroše iznenadio. Poljak se u tom trenutku zaletio i Barnatta zasuo jakim arsenalom udaraca u seriji, na što Barnatt nije imao odgovor. Britanac je pao na pod, a sudac je odmah prekinuo borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo