KARMA JE ZEZNUTA STVAR! / Najprljaviji MMA borac svijeta ponovno brutalno nokautiran

Image
Foto: Screenshot: Twitter
4.10.2016.
16:58
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Rousimar Palhares, prema izvještavanju spomenutog portala, ima tešku godinu u borilačkom smislu. Prvo je brutalno nokautiran od strane borca Emila Webera Meeka na Venatoru FC 3 u velter kategoriji, da bi se nakon toga odlučio vratiti u srednju kategoriju gdje je također doživio nokaut. Tako je ovaj nekad perspektivni borac, koji je u UFC-u imao 24 pobjede i samo pet poraza, doživio dva teška uzastopna poraza i svi se pitaju što će sad biti s njegovom karijerom.

KAO MIRKO FILIPOVIĆ: Američki MMA borac fantastično nokautirao svog protivnika

Nije baš omiljen

Možda ne znate, ali ovaj borac i nije baš omiljen u borilačkom svijetu i spada u red onih kontroverznih boraca, ističe Bloodyelbow. Naime, Palhares je zbog prljavih poteza izbačen iz UFC-a 2013. godine, nakon što je u posljednjoj borbi protiv Mikea Piercea namjerno držao protivnikovo koljeno u klinču i to nakon što je sudac intervenirao te je svjesno išao na ozlijeđivanje. Nakon toga, to je još napravio nekoliko puta, a nakon pada na dopinškom testu završio je s UFC-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao bez pojasa zbog prljavog poteza

Potom je prešao u promociju WSOF (World Seires of Fighting) gdje je držao pojas, ali ostao je bez njega nakon što su ga suspendirali jer je napravio istu stvar. Uhvatio je Jakea Shieldsa u zahvat, a nije puštao ni nakon sučeve intervencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palhares je sad u posljednjih pet borbi doživio pet poraza, a u svim porazima borba je bila završena na način da je dobio ili nokaut, ili je u pitanju bio tehnički nokaut. A u videu dolje možete vidjeti kako ga je završio Materle u drugoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo