NAJNESRETNIJI MMA BORAC NA SVIJETU: / Korak unazad koštao ga je naslova prvaka

Image
Foto: Screenshot: Twitter
26.6.2017.
8:42
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Bellator event, koji se u subotu održao u New Yorku, bio je najveći event u povijesti ove druge po jačini MMA organizacije u svijetu. Chael Sonnen porazio je Wanderlei Silvu. Još gore od njega, koji je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, proveo se Fjodor Jemeljanenko kojeg je već u prvoj rundi moćno nokautirao protivnik Matt Mitrione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FEDOR I SILVA NISU SE SINOĆ DOBRO PROVELI:

No, titulu nesretnika večeri neslavno je ponio dosadašnji prvak lake kategorije Michael Chandle. To se dogodilo već u prvoj minuti borbe, u koju je Chandler ušao odlučno što ju ranije završiti. Već prvom serijom je malo uzdrmao do sada neporaženog Primusa, a onda se dogodio taj nesretni trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chandler je napravio korak unazad te je nezgodno stao i iskrenuo zglob. Odmah je osjetio bol te je pao na leđa, ali se uspio ustati i nastaviti borbu, javlja borilački portal Fight Site. Iako više nije uspijevao držati ravnotežu dulje vremena, Chandler je krenuo u napad i Primusa umala nokautirati, ali nakon knockdowna mu je nedostajala upravo potrebna hitrina da bi borbu završio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Primus još koji puta pogodio zglob, Chandler više nije nikako mogao stajati te je sudac odlučio prekinuti borbu. Nakon toga je uslijedilo vrlo nekorektno glasno slavlje novog prvaka, koji realno do ovog uspjeha nije došao svojom izvedbom, nego slijedom nesretnih okolnosti, ističe Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo