NAJDUGOVJEČNIJA UFC PRVAKINJA SE VRATILA: / Pogledajte brutalan video s Rousey u glavnoj ulozi

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na internetu je osvanuo video koji je UFC organizacija napravila povodom eventa koji će ugostiti lasvegaška T-Mobile Arena.

30.11.2016.
14:25
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, UFC 207 dobio je nešto dorađenu i produženu najavu od one koju nam je UFC predstavio u tjednu održavanja povijesne UFC 205 priredbe u New Yorku. Nakon više od godinu dana, Ronda Rousey vraća se, tako, u UFC oktogon.

Amerikanka će se 30. prosinca ove godine u Las Vegasu na UFC 207 priredbi naći u ulozi izazivačice, a protivnica će joj biti bantam prvakinja Amanda Nunes. Rousey u karijeri ima skor 12-1-0, dok Nunes ima 13-4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SLIJEDI BRUTALNI OKRŠAJ: Nakon žestokih batina i suicidalnih misli borbama se vraća najdugovječnija UFC prvakinja

Image
Image
Image
Image

Bit će ovo prva obrana pojasa za brazilsku borkinju, ali i prvi nastup za Rousey od teškog nokauta kojim joj je u studenom prošle godine Holly Holm oduzela titulu. Rousey je na tronu kategorije bantam bila od studenog 2012. do studenog 2015. godine.

U veljači je vlasnica olimpijske džudaške bronce sa Igara u Pekingu 2008. priznala da je razmišljala počiniti samoubojstvo nakon poraza od sunarodnakinje Holm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti je i kako će se na UFC 207 u muškoj bantam kategoriji boriti prvak Dominick Cruz i izazivač Cody Garbrandt. Borba večeri definitivno je revanš između bivših UFC prvaka u teškoj kategoriji Fabricija Werduma i Caina Velasqueza. To će biti pravi rat u kavezu. Borba koju čeka čitav borilački svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo