NA POMOLU SENZACIJA! IMPERATOR SE VRAĆA U VELIKOM STILU: / Fjodor Jemjeljanenko prelazi u UFC?!

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Po mnogima najbolji MMA borac svih vremena, Rus Fjodor Jemjeljanenko (39), blizu je prelaska u najprestižniju svjetsku MMA organizaciju UFC.

14.6.2016.
18:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Legendarni Rus vraća se pod velika svjetla i to, najvjerojatnije, u UFC nakon što odradi borbu za EFN. Fjodor je već u par navrata trebao potpisati za elitnu MMA organizaciju, ali uvijek se nešto isprječilo. Tako da su ova vijest i njegove riječi itekako odjeknuli u borilačkom svijetu.

"Da, postoji mogućnost. Uvijek sam se želio boriti za UFC i borio bih se za UFC. Ali u ovom trenutku tražimo dogovor koji će zadovojliti obje strane - njih i moju organizaciju", rekao je Fjodor, prenosi portal SBNation.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojas u vlasništvu Stipe Miočića

Jemjeljanenko je to otkrio ovoga ponedjeljka u intervjuu s Ariel Helwani u emisiji MMA Hour. Tako bi Jemjeljanenko konačno mogao napasti teškaški tron UFC-a koji je u vlasništvu američkog Hrvata Stipe Miočića.

Ruski borac će prvo odraditi borbu s veteranom Fabijom Maldonadom na EFN 50 eventu ovoga petka u St. Petersburgu. Nakon borbe s Maldonadom, legendarni ruski borac će se naći u situaciji bez ugovora, a samim time će biti i otvoren za pregovore s raznim organizacijama. Kako stvari stoje, izgleda da je na njegovu adresu već stigla ponuda najjače svjetske MMA promocije, a on je itekako zainteresiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Da, htio bih se boriti pod UFC otkriljem'

"U ovom trenutku sam puno bliži UFC-u nego što sam bio kad sam se tek vratio MMA-u. Da, primio sam ponudu, ali postoje neki detalji koje želimo raspraviti", poručio je posljednji Imperator i naglasio kako se uvijek htio boriti u UFC-u.

"Da, htio bih se boriti pod UFC otkriljem, ali u ovom još uvijek tražimo neki dogovor koji bi zadovoljio obje strane. Moji i UFC-ovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u čast Fjodora i potencijalnog prelaska u UFC, američka organizacija je svojim fanovima omogućila povijesnu borbu. Onu između Fjodora Jemjeljanenka i našeg Mirka Filipovića. U komentarima na videu se većina ljudi slaže da je upravo to najveća MMA borba svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo