MIRKO SE NA POBJEDI ZAHVALIO SINOVIMA I PORUČIO: / 'Drago mi je što sam opet ovdje'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nakon ekspresne pobjede nad Hyun Man Myungom u nedjelju na Rizin Grand Prix TOP 16 eventu, Mirko Filipović uzeo je mikrofon u ruke i zahvalio se svima.

25.9.2016.
13:48
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

"Nemate pojma koliko mi je drago što sam opet ovdje. Pozdravljam svoje fanove koji su ovdje sa mnom, navijače i sinove Ivanu i Filipu koji doma koji gledaju borbu. Puno pozdravljam i dva navijača iz Hrvatske koji su me došli bodriti ovdje", kazao je Cro Cop u japanskoj Saitami nakon borbe.

Mirko se s 43 godine drugi put vratio iz mirovine nakon godinu i pol dana pauze. Odmah je izazvao šou. Myunga je brzopotezno riješio "gušenjem" i plasirao se u četvrtfinale, a onda izazvao Wanderleya Silvu na borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPEKTAKULARNI POVRATAK

Brazilski MMA veteran prihvatio je izazov, ali borba odmah i nije službeno potvrđena, iako su se vodili live pregovori s predsjednikom Rizina Takadom.

Ali kroz sustav bi se ova dva borca koja su smještena u drugačijim ždrijebovima, mogla naći na finalnom turniru najbolje četvorice, odnosno u finalnoj borbi za Rizinog Grand Prix naslov, na Staru godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo