MIRKO, OPREZ! / Protivnik Cro Copa ostvario dvije pobjede za manje od 50 sekundi

Image
Foto: Screenshot: You Tube
24.9.2016.
10:00
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Hrvatskom borcu će se u njegovom 46. MMA nastupu suprotstaviti Hyun Man Myung (31 godina, skor 3-2-0) iz Južne Koreje. Radi se o 119 kilograma teškom i 190.5 centimetara visokom Južnokoreancu kojem će ovo biti šesta borba u karijeri koju je započeo u ožujku 2013. godine kada je tehničkim nokautom porazio Doo Hwan Kima.

Deveto rangirani južnokorejski borac

Uz to, Hyun Man Myung trenutno je, prema web stranici Tapology, deveto rangirani južnokorejski borac od ukupno 22 profesionalna južnokorejska MMA borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘CRO COP JE MOJ NAJDRAŽI BORAC’: Ugledni MMA stručnjak ne može dočekati povratak hrvatske legende

Potpisao za Road FC i onda mu je krenulo

Godinu i pol kasnije Hyun Man Myung zabilježio je i prvi poraz u karijeri. Južnokoreanac je izgubio borbu i to diskvalifikacijom zbog ilegalnih udaraca koje je zadao Yuti Nakamuri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, Man Myung je potpisao za organizaciju Road FC u kojoj je ostvario dvije ekspresne pobjede koje bi trebale biti upozorenje za Cro Copa. Naime, na Road FC 26 priredbi za svega 35 sekundi udarcima je zaustavio Jaira Kusunokija, dok je već na idućoj priredbi s kraja prošle godine još brže (13 sekundi) svladao Lingyua Lianga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubio od Siale - Mou Silige

No, borbu s Cro Copom dočekuje nakon poraza od Siala - Mou Siliga koji je vjerojatno najozbiljniji borac s kojim se do sad susretao u svojoj karijeri.

U priloženim videima možete se upoznati s Mirkovim protivnikom i uvidjeti o kakvom se borcu radi. No, kako bilo Filipović je favorit u ovoj borbi i trebao bi svladati Man Myunga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo