MIRKO MU JE UZOR: / Spektakularno nokautirao protivnika pa se poklonio legendarnom Cro Copu

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Prvi i aktualni UFC prvak u muha kategoriji Demetrious Johnson 10. veljače 2010. godine na spektakularan je način pobijedio Jessea Brocka na AFC 68 priredbi.

30.11.2016.
9:06
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Borilački portal Fightsite prisjetio se sjajnog "high-kicka" Johnsona i njegove pobjede nad Brockom. Bio je to jedan od najvažnijih mečeva iz tog razdoblja njegove karijere za "Mighty Mousea". Najbolji ‘pound-for-pound’ borac današnjice je sebi, zahvaljujući tom ‘high kicku’ i pobjedi, donio ugovor s World Extreme Cagefighting promocijom, inače organizacijom koja će se nešto kasnije spojiti s UFC-om.

LEGENDA SE POKLONILA CRO COPU: ‘Najteža borba u karijeri? Ona s Mirkom, mlatio me cijelu prvu rundu’

Johnsonu je za trijumf trebalo nešto više od minute

Johnsonu je za ovaj trijumf trebalo nešto više od minute, a nakon istog se u intervjuu prisjetio legendarnog Mirka Filipovića, borca čijim se najpoznatijim udarcem uspješno poslužio u ovom nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sjajan ponovno postao hit

"Mislio sam u tom trenutku da li da uđem u klinč, ali onda sam odlučio pogoditi ga nogom u glavu. To je bio Cro Cop za tebe, stari", kazao je Johnson netom nakon pobjede kad je davao izjavu u kavezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sjajan nokaut ovih je dana ponovno postao hit, a Filipovićevo najjače oružje i njemu je, očito, poslužilo kao velika inspiracija. Puno MMA boraca današnjice upijalo je znanje i borilačko umijeće od Cro Copa koji je prava i istinska legenda ovog sporta. I još uvijek mnogi uče od njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo