Blake udario i srušio Mirka dok mu se ovaj ispričavao!

Mirko Filipović pobijedio je odlukom sudaca Randyja Balkea. No, meč je obilježio nesportski potez kojeg je Amerikanac izveo minutu i 17 sekundi prije kraja treće runde.

14.10.2012.
9:34
VOYO logo

Na turniru K-1 Final 16 World Grand Prix održanom u Japanu, Mirko Filipović prošao je prvu prepreku. Uz gromoglasni pljesak i 'Wild Boys Duran Durana', Cro Cop je zakoračio u ring, te prve dvije runde dominirao protiv 13 godina mlađeg Randyja Balkea.

U trećoj rundi oba su borca krenula žešće, na sve ili ništa. Mirko je dva puta rušio svog protivnika, a onda se 1 i 17 sekundi prije kraja treće runde, kada je naš borac imao pobjedu u rukama, dogodilo nešto što se rijetko viđa u borilačkom sportu. Cro Cop je izveo jedan bezazlen, ali nedozvoljen udarac, sudac je prekinuo borbu, a Mirko se pokušao ispričati Amerikancu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raširio je ruke, a ovaj je shvativši da je sudac nastavio borbu pogodio Mirka ravno u glavu i srušio ga na tlo. Filipović je nekoliko sekundi u nevjerici sjedio na podu, a onda se ustao i vidno uzrujan još jače napao protivnika.

Iako je dojam bio na strani Mirka, odluka je bila tijesna. Dva su suca pobjedu dodijelila hrvatskom borcu rezultatom 28:27, dok je treći smatrao da je borba izjednačena 28:28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, cilj je ostvaren, Cro Cop je prošao četvrtfinale turnira koji će se za otprilike tri mjeseca održati u New Yorku. Hrvatski će gladijator ipak na završnom eventu morati pružiti puno više kako bi došao do nagrade od 1,5 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo