Mirko Filipović preko noći promijenio mišljenje!

Odgovor iz stožera Mirka Filipovića bosanskohercegovačkom MMA borcu Denisu Stojniću ipak nije prošao i bez 'nekoliko riječi' našeg borca.

13.9.2013.
9:01
VOYO logo

Mirko Filipović nije htio odgovarati na provokacije, ali je preko noći ipak promijenio mišljenje i odgovorio putem Facebooka. Iako Stojnića nije spomenuo imenom, jasno je da se radi upravo o njemu. Podsjetimo, sarajevski borac je Mirku ponudio 50.000 dolara da uđe s njim u ring, tvrdeći da Filipović već četiri godine izbjegava njihov meč.

Orsat ZovkoStojniću je u četvrtak odgovorio Mirkov menadžer , a dan kasnije javio se i Cro Cop, novim statusom na Facebooku, koji prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za jedan od rođendana, 14. ili 15., ne sjećam se točno, pokojni otac poklonio mi je dvije knjige ili bolje rečeno knjižice. Jedna je 'LATINSKE IZREKE', a druga 'NARODNE MUDROSTI'. Bezbroj puta sam ih pročitao i dan-danas ih čuvam. U njima je zaista toliko životnih istina da se svaki čovjek pronađe u mnogima od njih. I ja sam se bezbroj puta našao u njima. Od svih tih mudrosti i izreka, nekako mi se tri od njih najviše provlače kroz život i situacije u kojima se nađem."

"Prva je: 'Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba.' Kako godine prolaze, sve sam svjesniji toga. Druga je: 'Kad bi se pameti prodavale, svatko bi kupio svoju', koju ne treba posebno komentirati, kao ni treću, koja me svako malo zapadne, a glasi: 'Budalu ne treba tražiti – sama se javi.'"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/YHvOH_g4UKI

"Na ovu treću me podsjetio neki dan jedan dečkić željan publiciteta, pa me nešto ničim izazvan proziva i nudi neku lovu (kao puno je zaradio u karijeri pa se ima). Kao prvo, sine, to je nekulturno, drugo, publicitet i medijsku pažnju treba osigurati vlastitim uspjesima i postignućima, a ne prozivanjem ljudi koji s tobom i tvojom karijerom nemaju nikakve veze. Uvijek sam bio profesionalac koji će se, ako moj poslodavac, odnosno organizacija tako odluči, boriti s bilo kim, a neka 'čaršijska' prepucavanja i prozivanja me ne zanimaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako si, sine, toliko odlučan i zbog nekog drugog razloga 'napaljen' na mene, vrata moje dvorane su uvijek otvorena. Ponedjeljak, srijeda, petak od 18 h i ne treba ti nikakva lova. Čuvaj to za stare dane. Znači, ako se odlučiš, uzmi par tableta hrabrina (tablete za hrabrost) i pravac Zagreb. Samo se bojim da to ne završi kao kad je moj frend čikica na izlasku iz diskoteke u Županji pokušao razdvojiti neku grupu koja se međusobno potukla. Uleti čikica među njih da ih smiri, a ovi se okrenuli pa svi na njega i odrali ga od batina. I, naravno, sljedeći vikend čikica se sprema da im se krvi napije i juriš u Đakovo. Pitam ja ekipu iz sela, pa što je u Đakovo išao, a ovi iz Županje? Pa da ih slučajno ne bi našao!", napisao je Mirko na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo