MIRKO FILIPOVIĆ KONAČNO OTKRIO DATUM SVOJE POSLJEDNJE BORBE: / 'Da, želio bih se boriti još 10 godina, ali...'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Definitivno moja zadnja borba bit će 31. prosinca 2018. godine', kazao je Mirko Filipović nakon ekspresne pobjede protiv Kosake.

31.12.2017.
13:13
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Mirko Filipović na Silvestrovo je ostvario svoju novu pobjedu. Ovog puta legendarni Hrvat nokautirao je 47-godišnjeg japanskog majstora Tsuyoshija Kosaku za samo minutu. Japanac nije mogao ništa.

EKSPRESNA POBJEDA CRO COPA! Legendarni Hrvat nije imao milosti prema Japancu, sve je bilo gotovo nakon samo jedne minute

Nakon ekspresne pobjede, prvi mu je u zagrljaj došao njegov sin Ivan. Mirko se obratio i fanovima u Hrvatskoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav svima u Hrvatskoj koji su me pratili", kazao je Mirko na hrvatskom jeziku, a onda na engleskom fanovima i diljem svijeta poručio:

"Za mene su borbe u Japanu uvijek bile nešto posebno. Posljednji sam iz svoje generacije, ali još sam tu, još se borim. Čestitam i Kosaki, nadam se da je OK i da nije ozbiljnije povrijeđen", istaknup je Mirko i otkrio koliko će još borbi odraditi do kraja karijere...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno moja zadnja borba bit će 31. prosinca 2018. godine. Da, želio bih se boriti još 10 godina, no svemu dolazi kraj pa tako i tome. Sigurno ću se boriti još jednom prije te posljednje borbe jer moram ostati u formi", dodao je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo