MIOČIĆ NE MOŽE BEZ HRVATSKE: / 'Ljudi, ja vas toliko volim. Vaša podrška znači mi sve na svijetu'

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Novi UFC prvak Stipe Miočić dao je intervju za Figh Site u kojem je progovorio o životu nakon najveće pobjede u karijeri nad Brazilcem Fabriciom Werdumom.

19.5.2016.
13:11
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Otkako je postao prvak skromno tvrdi da se ništa nije promijenilo u njegovu životu, osim što je dobio ogromnu medijsku pozornost. Osvrnu se potom i na borbu s Werdumom.

Još uvijek u nevjerici

" Mi smo se jako dobro pripremili i znali smo što nas očekuje. Znali smo da će udarati ručnim serijama, da dosta radi nogama “low kickove” i naravno da će me pokušati srušiti jer je tu najbolji. To se sve pokazalo točno. Ako govorimo o iznenađenjima, iznenadio me malo svojom brzinom. Brži je na nogama nego šo sam očekivao. Zato me i dobro pogodio par puta na početku meča. Ostao sam smiren i fokusiran. No, kada me počeo ganjati po oktrogonu, uspio sam pogoditi dobru desni i to je bilo to. Presretan sam, hvala Bogu i dalje ne mogu vjerovati da sam UFC prvak", rekao je Miočič za Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako mu je svejedno s kim će braniti naslov prvaka bio to Overeem, DosSantos ili netko treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjeta Hrvatskoj i poruka navijačima

"Kada ću posjetiti Hrvatsku? Sada samo planiram svoje vjenčanje koje će se uskoro dogoditi. U ovom trenutku samo mi je to u glavi . No, već sam pričao sa svojom zaručnicom i željeli bi ovog ljeta doći se odmoriti u Hrvatsku. To ipak treba tek vidjeti. Više ću znati nakon što se vjenčam i vidim koji su planovi UFC-a. Svakako da bih se što prije želio vratiti u Hrvatsku", kaže Miočić te se zahvalio hrvatskim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"“Hvala mojim navijačima i svim Hrvatima koji me podržavaju. Ljudi, ja vas toliko volim. To što me podupirete mi znači sve na svijetu. Bez vas ništa ne bi bilo isto”, završio je novi UFC-ov prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo