OGLAS

MIOČIĆ JE IZLUDIO NGANNOUA: / Pogledajte trenutak kad je Stipe propisno školovao Predatora

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U borbi protiv Miočića vidjelo se koliko je Ngannou nekompletan borac i koliko još ima rupa u njegovom borilačkom znanju, a posebno u fizičkoj pripremi.

22.1.2018.
9:42
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Možemo to slobodno kazati a da ne pogriješimo ili ne pretjeramo kojim slučajem. Stipe Miočić je u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu, na UFC 220 eventu u TD Gardenu u Bostonu, MMA školovao Francisa Ngannoua.

Ngannou se slobodnom borbom bavi tek četiri godine, ali unatoč tome Predator je na putu do borbe za naslov moćno rušio svoje protivnike i tako postao u očima čelnika UFC-a onaj koji bi svojoj marketinškoj isplativosti u obliku razornog udarca, trebao organizaciji priskrbiti veću zaradu i povećanje PPV-ova koje su pale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STIPE MIOČIĆ POSRAMIO FRANCISA NGANNOUA: Američko-hrvatski borac poigrao se s Predatorom! Ovo sve dokazuje

Međutim, u borbi protiv Miočića vidjelo se koliko je Ngannou nekompletan borac i koliko još ima rupa u njegovom borilačkom znanju, a posebno u fizičkoj spremi. Ngannou je u prvoj rundi navalio na Miočića i htio ga čim prije nokautirati, da borba ne ode u duboke vode, u daljnji tijek, jer se znalo da, što borba više bude odmicala, da to pogoduje Miočiću jer on ima iskustva boriti se svih pet rundi, a Ngannou nema, kao što nema niti snage i kondicije za dugu borbu.

Predator se bacio na glavu, ali Miočić je pokazao svu obrambenu raznovrsnost koju posjeduje, sjajno se taktički kretao po kavezu i vješto eskivirao sve udarce. Posebno se pamti situacija iz prve runde kad je Ngannou stisnuo Miočića uz žicu, razmahao se krošeima, ali Miočić je to sjajno eskivirao i izbjegao opasnost. To možete vidjeti u videu dolje od 1:10. Miočić je eskivažama i kretanjem izluđivao Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je pobijedio Ngannoua u borbi koja je bila otišla u pet rundi jednoglasnom sudačkom odlukom. Bodovne kartice bile su jasne. Miočić je svih pet rundi dobio 50-44.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo