NIJE DOBRO PROŠLO

‘MIKE JE BIO… MORAM OVO OPREZNO KAZATI JER NIJE LIJEPO’: Ošamućeni Tyson dao čudan intervju

Legendarni umirovljeni američki boksač Mike ‘The Iron’ Tyson pod sedativima je dao intervju novinaru, reporteru i komentatoru poznatog borilačkog portala MMAFighting Lukeu Thomasu.

Mike Tyson zvučao je jako usporeno i uspavano, što i sami možete vidjeti u videu dolje.

OTKRIVEN NEVJEROJATAN PODATAK: Megaborba između Mayweathera i McGregora zbog ove cifre ulazi u povijest

Tyson je komentirao meč između Conora McGregora i Floyda Mayweathera. Intervju je zaista emitiran na njegovom YouTube kanalu, no ne u čitavoj dužini nego je izvađeno tek nekoliko segmenata. Meč je ‘The Iron Mike’ ocijenio kao vrlo uzbudljiv, a Conoru je dao ocijenu pet jer “je odradio meč u sportu kojim se nikada nije bavio”.

No, i prije nego što je intervju emitiran, Thomas je u svom podcastu “Promotional Malpractice” najavio da intervju nije prošao dobro. Kasnije je to dodatno elaborirao…

“Mike je bio… moram ovo reći vrlo oprezno jer nije lijepo. Moram birati riječi. Ali bio je na medikamentima, bio je potpuno pod sedativima, izvan svega. Čuo sam ranije da je nedavno imao operaciju kičme i da je na nekim teškim lijekovima protiv bolova. Ali ovo je bilo jako, jako čudno. Intervju svakako nije prošao dobro”, poručio je Thomas koji je emitiranje videa najavio za 17.00 sati prema njujorškom vremenu, prenosi Fight Site.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr