MAYWEATHER I MCGREGOR NISU ODUŠEVILI MIOČIĆA: / 'Želite uzbudljiviju borbu? Anthony Joshua, idemo'

Image
Image

Nakon borbe između Floyda Mayweathera i Conora McGregora oglasio se i UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić i ponovno izrazio želju da se i on okuša u boksačkom ringu.

27.8.2017.
13:40
VOYO logo

Mayweather je u subotu navečer u Las Vegasu tehničkim nokautom svladao McGregora i tako došao do 50. pobjede u karijeri u kojoj nije upisao nijedan poraz kao boksački profesionalac. Amerikanac je nakratko izašao iz mirovine samo kako bi odradio toliko najavljivani meč protiv UFC-ova prvaka u lakoteškoj kategoriji. McGregor nikad ranije nije odradio boksački meč tako da je ishod ove borbe bio očekivan premda je Irac izdržao sve do desete runde.

Image
LUDI MCGREGOR PROVOCIRAO MAYWEATHERA: /

Pozivao ga na otvorenu borbu, ali Floyd se nije dao isprovocirati

Više boksačkog iskustva od McGregora

Nakon što je odgledao meč na Twitteru se oglasio i Stipe Miočić i još jednom pozvao Britanca Anthonyja Joshuu na boksački okršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želite li uzbudljiviju borbu? Dvojicu najboljih teškaša na svijetu? Anthony Joshua, idemo! Nemoj se bojati", napisao je Amerikanac hrvatskog porijekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua, svjetski teškaški prvak po verzijama WBA i IBO, ranije je već odbio Miočićev poziv, a treba vidjeti kako će sada odgovoriti. Jasno je, međutim, da bi Britanac bio veliki favorit u boksačkom dvoboju protiv Miočića premda Amerikanac ima više iskustva u boksu od McGregora budući da se bavio tim sportom na početku karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo