MMA LUDNICA: / Brazilac spektakularno nokautirao svog protivnika! Fight Night 98 bio je za pamćenje

Image
Foto: Screenshot: Twitter
7.11.2016.
9:21
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Vijest koja na prvu ne zvuči ništa spektakularno. Sanchez je u ovoj borbi i bio favorit protiv bivšeg prvaka u lakoj kategoriji u poznatoj organizaciji Bellatoru. No, način na koji je došao do pobjede uistinu je vrijedan divljenja.

‘LAKU NOĆ, HVALA ŠTO STE DOŠLI’: Čitav borilački svijet priča o brutalnom nokautu potpunog autsajdera

HRVATSKI BORAC DIGAO GLEDATELJE NA NOGE: Fantastičnim high-kickom uništio suparnika!

Sanchez bio na rubu poraza

"The Nightmare", kako mu mediji i navijači tepaju, krajem prve runde bio je na rubu poraza. Held je izveo čvrsto gušenje (stojeća giljotina), mirišalo je na poraz borca rodom iz Albuquerquea, ali do tapkanja nije došlo. No, došlo je do poteza čitavog eventa u najvećem gradu države Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanchez se odlučio popeti po ogradi kaveza te na taj način izaći iz tog zahvata, a to mu je uspjelo te je čak okrenuo situaciju u svoju korist. Kasnije je u svoju korist okrenuo i cijelu borbu te slavio jednoglasnom odlukom nakon tri runde. Vrijedi spomenuti i kako je Held odradio dobru borbu, posebno tu prvu rundu, ali na kraju je presudilo iskustvo Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba večeri u vlasništvu je Fergusona i Dos Anjosa

Ako je potez večeri UFC Fight Nighta 98 u Mexico Cityju u vlasništvu Diega Sancheza, onda je borba večeri u vlasništvu Tonyja Fergusona (23-3-0) i Rafaela Dos Anjosa (25-9-0) koji su odradili fantastičnih 25 minuta. Bio je to pravi MMA "rat", piše sportv.globo.com. Čini se kako je ova borba donijela novog izazivača u poluteškoj kategoriji, a oba borca dobila su bonuse za svoje izvedbe. Privremeni prvak u poluteškoj diviziji u UFC-u je Jon Jones (22-1-0), sad ga izgleda čeka Ferguson koji je u strašnom naletu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uporni i požrtvovni Lamas, atraktivni Douglas Silva de Andrede

Ricardo Lamas (17-5-0) također svoj bonus u potpunosti zaslužio. On se izvukao iz teških situacija, pokazao je čvrstoću, upornost, nije se predavao kad bi se mnogi predali. Uz to, iskoristio je svoju šansu koja ga je odvela do pobjede protiv Charlesa Oliveira (21-7-0). Lamas mu je stisnuo giljotinu koju nije puštao, a koja je na kraju prisilila Charlesa Oliveiru na predaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neupitno je bilo kako će bonus pripasti i Douglasu Silvi de Andredeu (24-1-0) zbog atraktivnog nokauta iz okreta u meču protiv Henryja Brionesa (19-6-1). Taj nokaut možete vidjeti dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo