Senzacija na pomolu: Legenda za spektakl traži 100 milijuna dolara

Legendarni boksač Lennox Lewis je izjavio da će se za 100 milijuna dolara nakon gotovo 10 godina vratiti iz mirovine zbog meča s jednim od braće Kličko.

10.10.2013.
14:58
VOYO logo

Lewis je, podsjetimo, 1999. godine pobijedio Evandera Holyfielda, 2002. Mikea Tysona te godinu dana kasnije Vitalija Klička i još uvijek je posljednji neprikosnoveni svjetski teškaški prvak.

Četrdesetosmogodišnji Lewis je 2004. godine otišao u sportsku mirovinu, a sada je, nakon meča Vladimira Klička i Aleksandra Povjetkina, poručio da je spreman ponovno navući rukavice i to za rekordan iznos u povijesti boksa. Vjeruje da bi sljedećeg proljeća mogao prestići velikog Georgea Foremana, koji je s 48 godina vratio naslov i ostao najstariji svjetski teškaški prvak u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski promotori su mu nakon meča između Kička i Povjetkina ponudili 50 milijuna dolara za borbu, no on traži duplo.

//www.youtube.com/embed/Oq8uFj9opQQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je moja cijena i o njoj nema rasprave. Rekao sam im da mogu biti spreman za šest mjeseci. Prije sam govorio da trebam dobiti ponudu od 50 milijuna dolara za povratak, no moram uzeti u obzir i to da sam se umirovio kao neprikosnoveni prvak, a moj povratak u ring će ih koštati 100 milijuna dolara", poručio je Lewis.

//www.youtube.com/embed/jZLbZpqNNB4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje se da Rusi rade na uzvratnom meču Lewisa i Vitalija Klička, koji se održao 2003. u Los Angelesu, no Lennox kaže kako bi radije boksao s Vladimirom.

//www.youtube.com/embed/alzu9t1CmRM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vitalija sam pobijedio tako da bih rado boksao s drugim bratom, no vidjet ćemo. Vratit ću se u izolaciju na planinu. Obzirom da su Rusi upleteni razmišljam i o pripremama u Sibiru."

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo