Legenda sve demantirala: 'Nije istina da se povlačim!'

Svjetski boksački prvak u WBC verziji, Vitalij Kličko, demantirao je vijest koju je objavila ukrajinska televizija da uskoro završava karijeru.

1.11.2011.
11:31
VOYO logo

"Sljedeće godine imam u planu dva meča. U dobroj sam formi i obećajem navijačima sjajne borbe. Nije istina da se povlačim!", izjavio je 40-godišnji Vitalij, koji u karijeri ima 43 pobjede u 45 susreta, a nevjerojatnih četrdeset puta je nokautirao svoje protvnike.

Ova Ukrajinčeva izjava kao da je probudila duhove u SAD-u. 49-godišnji boksački djedica, Evander Holyfield, apsolutni rekorder s pet naslova prvaka u teškoj kategoriji, poručio je preko L'Equipea kako je sposoban pobijediti i Vladimira i Vitalija Klička.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.megavideo.com/v/171MTG075db5c8dbcd9d44a06abb3ba84e14cb1d

Bivši svjetski prvak bacio je rukavicu ukrajinskoj braći, koja već nekoliko godina vladaju teškom kategorijom. Vladimir (35 godina) drži IBF, WBO i WBA pojaseve, a Vitalij (40) ima WBC titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica samo traže borbe u kojima mogu najviše zaraditi. No, neće dobiti ''najveću torbicu'' protiv drugorazrednih boksača, već protiv mene, jer sam ja najpoznatiji aktivni boksač u teškoj kategoriji. Međutim, oni se ne usude uzeti taj rizik", rekao je Holyfield, te dodao:

"Želim otići u mirovinu kao prvak u svim federacijama. Mogu pobijediti oba Klička!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone Holyfield dvaput ušao u ring. Njegova borba u siječnju protiv protiv Bahamca Shermana Williamsa bila je prekinuta (bez pobjednika), jer je Holyfield u sudaru glavama zadobio posjekotinu iznad lijevog oka, zbog koje mu je bilo zamagljeno vidno polje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svibnju je pobijedio Danca Briana Nielsena. U prosincu će se boriti u Brazilu protiv zasad još nepoznatog protivnika. Trebao je to biti Rus Aleksandr Povetkin, ali je ta borba otkazana.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo