Izigrali sustav: ‘Zašto ne bi zaradio nešto za život?’

Kako su obojica bez britanskih licenci teškaši David Haye i Dereck Chisora dogovorili su obračun pod okriljem Luksemburške boksačke federacije, a meč je za BBC potvrdio Chisorin menadžer Frank Warren.

Na londonskom Upton Parku 14. srpnja rukavice će ukrstiti britanski teškaši Haye i Chisora koji su novinske stupce ispunjavali nedavnim sukobom na konferenciji za novinare nakon kontroverznog dvoboja Chisore i Ukrajinca Vitalija Klička u Münchenu.

Zbog niza incidenata uključujući šamaranje i pljuvanje rivala Klička Chisora je zaradio suspenziju Britanskog boksačkog saveza i WBC-a, dok se Haye povukao prošlog listopada nakon poraza od Vladimira Klička u Hamburgu.

“Ono što je Chisora učinio u Münchenu bilo je glupo i zaslužuje kaznu, no kako je njegova žalba na odluku o suspenziji odgođena za srpanj to je čak šest mjeseci bez nastupa. Zašto on ne bi zaradio nešto za život”, izjavio je Warren koji je odustao od svog dijela financijskog kolača u ovom dvoboju, a zaraditi će jedino na prodaji prava televizijskog prijenosa meča.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr