IZGUBIO BORBU I POSTAO PRIČA DANA: / MMA borac zadobio stravičnu ozljedu i izdržao do samog kraja

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Impresivnu hrabrost i upornost pružio je Francois Groenewald. Iako nije pobijedio, Groenwald je pružio iznimno hrabru i požrtvovnu predstavu protiv Philippea Roucha.

19.5.2017.
20:11
Screenshot: You Tube
VOYO logo

MMA priredba EFC Worldwide bio je spektakularan. Publika u Johannesburgu u Južnoj Africi proteklog vikenda ostala je oduševljena viđenim. Event je obilovao sjajnim potezima i brutalnim nokautima o kojima se priča i nekoliko dana kasnije, prenosi Fight Site.

STIPE MIOČIĆ U TOP 5 BORACA SVIJETA: Nokautom nad dos Santosom napravio je veliki korak prema vrhu

Neki od mečeva su bili toliko dobri da su preko noći postali viralni i završili na mnogim portalima koji se inače ne bave MMA scenom u Južnoj Africi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je impresivan bio Francois Groenewald. Iako nije pobijedio, Groenwald je pružio iznimno hrabru i požrtvovnu predstavu protiv Philippea Roucha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Groenewaldu je već u prvoj rundi dvoboja dislociran lakat, no unatoč stravičnoj ozljedi borac je izdržao gotovo do samog kraja. Stisnuo je zube i nije se predavao. Rouchu je tijekom meča pukla jagodična kost. Na koncu su zajedno prevezeni u bolnicu.

EFC Worldwide organizacija izdala je priopćenje u kojem potvrđuje da će pokriti sve troškove liječenja obojice jer su svi njihovi borci osigurani. Što je priličan raritet u MMA svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo