HRVATSKI BOKSAČ SEP SAZNAO KAD ĆE PONOVNO U RING: / Iz drugog kuta prijetit će mu dosad neporaženi suparnik

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski boksač Hrvoje Sep 21. listopada u austrijskom Linzu ponovo će ući u ring u svom trećem profesionalnom meču.

5.10.2017.
17:59
PIXSELL
VOYO logo

Sep će nastupiti na 30. priredbi Final Fight Championshipa (FFC), vodeće europske borilačke organizacije koja će se sastojati od šest MMA, šest kickboxing mečeva, te jednog boksačkog meča.

Ovog puta Sep će ukrstiti rukavice s neporaženim Gruzijcem Levanom Lukhutašvilijem (4-0) u meču koji je dogovoren na šest rundi po tri minute. Ovo će biti još jedan izazov za Sepa s obzirom na to da nijedan dosadašnji Lukhutašvilijev meč nije došao do kraja već je sve mečeve završio prekidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sep je profesionalni boksački debi odradio upravo u FFC-u u Ljubljani u travnju ove godine. Tada je porazio srpskog boksača Milana Petrovića nokautom već u prvoj rundi, za što mu je trebalo samo 40 sekundi. U profesionalni boksački score upisao je i drugu pobjedu u lipnju kada je svladao Francuza Mamadoua Baa jednoglasnom sudačkom odlukom.

Ovo će biti treći put da FFC promocija u svoj program uključuje i boksački meč. Uz Sepa, iste večeri vidjet ćemo i nastup nizozemske kickboksing zvijezde Robina van Roosmalena koji će predvoditi MMA dio programa. Ovaj Gloryjev prvak izazvao je nezapamćeno zanimanje u svojem MMA debiju u FFC ringu, a ovo će mu biti treći MMA meč u koji ulazi s dvije pobjede nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kickboxing dio večeri predvodit će jedan od najboljih europskih kickboksača, Shkodran Veseli, koji se nakon duže stanke vraća u FFC ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo