HRVATSKA SLAVI NOVU MEDALJU: / Ivana Maranić uzela broncu na European Openu

Image

Hrvatska judašica Ivana Maranić je u kategoriji preko 78 kilograma osvojila brončanu medalju na European Openu u austrijskom Oberwartu, dok su kadeti bili uspješni na Europskom kupu u Španjolskoj

20.2.2017.
0:14
VOYO logo

Maranić je nastavila skupljati medalje na European Open turnirima. Nakon bronce u Bugarskoj upisala je i treće mjesto u Austriji. U prvom kolu svladala je Talijanku Costu (ippon), a zatim izgubila od Južnokoreanke Lee (ippon).

Preko repasaža do medalje

U repasažu je ipponom svladala Poljakinju Zalecznu i u borbi za broncu još jednim ipponom pobijedila Njemicu Buessow.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, VASILY MAXIMOV
Image
Foto: AFP, VASILY MAXIMOV

U kategoriji do 52kg Tena Šikić izgubila je od Južnokoreanke Ha (wazari), dok je u kategoriji do 63kg Maja Blagojević pobijedila Srpkinju Obradović (ippon), a zatim istim ishodom izgubila od Španjolke Puche.

Družeta poražen na European Openu

Rim je bio domaćin muškom European Openu, a jedini hrvatski predstavnik, Dominik Družeta (do 81kg), izgubio je na startu od domaćeg predstavnika Carolla (wazari).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U španjolskoj Fuengiroli nastupilo je 14 hrvatskih kadeta. Najuspješnija bila je Helena Vuković, koja je u kategoriji preko 70kg bila najbolja i osvojila zlato. Brat i sestra Violić osvojili su bronce, Luka u kategoriji preko 90kg, a Anđela u kategoriji do 70kg.

Od ostalih naših predstavnika Petrunjela Pavić (do 70kg) je bila peta, kao i Bruno Katić (do 90kg), dok je Lorena Štengl bila sedma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo