GDJE JE NESTAO ČOVJEK? / Policija traži korejskog diva kojem je Cro Cop očitao lekciju

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Bivši K1 i MMA borac, 218 cm visoki korejski div Hong-man Choi, našao se u velikim problemima. Naime, korejske vlasti raspisale su za njim tjeralicu zbog nevraćanja dugova, pišu tamošnji mediji.

27.10.2015.
16:38
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Hong-man Choi je prije nekoliko godina imao problema s vlastima zbog nepoštivanja ugovora koji je potpisao s jednom zabavljačkom kućom. Nije se baš iskazao u vraćanju dugova i nekoliko je osoba protiv njega pokrenulo tužbu. Kako se Hong-man Choi nije odazvao sudskom pozivu, vlasti su za njim raspisale tjeralicu.

Koreanac je tijekom svoje karijere borio najvećih boraca u K1, a i naš Mirko Filipović iskusio je kako se to boriti protiv ovog gorostasa. U tom meču, hrvatska legenda borilačkih sportova nokautirala je Hong-man Choija 2008. godine u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borio se protiv velikana

Što se tiče MMA, Koreanac se borio protiv Raya Sefa, Sammyja Schilta, Fjodora Jemjeljanjenka, Remyja Bonjasyja. U borbama protiv velikana je uglavnom gubio, ali vrijedi istaknuti kako je slavio protiv Boba Sappa, Garyja Goodridge, Le Bannera, Akebona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče njegovog najveće borbe u karijeri protiv Jemjeljanjenka, koreanski div se na početku još i dobro držao, bacio je u parter legendu slobodne borbe, plasirao mu i nekoliko direkata, ali u prvoj rundi Rus mu je izvukao ruku i slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo