U lovu na gorostasa

GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Policija traži korejskog diva kojem je Cro Cop očitao lekciju

Bivši K1 i MMA borac, 218 cm visoki korejski div Hong-man Choi, našao se u velikim problemima. Naime, korejske vlasti raspisale su za njim tjeralicu zbog nevraćanja dugova, pišu tamošnji mediji.

Hong-man Choi je prije nekoliko godina imao problema s vlastima zbog nepoštivanja ugovora koji je potpisao s jednom zabavljačkom kućom. Nije se baš iskazao u vraćanju dugova i nekoliko je osoba protiv njega pokrenulo tužbu. Kako se Hong-man Choi nije odazvao sudskom pozivu, vlasti su za njim raspisale tjeralicu.

Koreanac je tijekom svoje karijere borio najvećih boraca u K1, a i naš Mirko Filipović iskusio je kako se to boriti protiv ovog gorostasa. U tom meču, hrvatska legenda borilačkih sportova nokautirala je Hong-man Choija 2008. godine u Japanu.


Borio se protiv velikana

Što se tiče MMA, Koreanac se borio protiv Raya SefaSammyja SchiltaFjodora JemjeljanjenkaRemyja Bonjasyja. U borbama protiv velikana je uglavnom gubio, ali vrijedi istaknuti kako je slavio protiv Boba SappaGaryja GoodridgeLe Bannera, Akebona.

Što se tiče njegovog najveće borbe u karijeri protiv Jemjeljanjenka, koreanski div se na početku još i dobro držao, bacio je u parter legendu slobodne borbe, plasirao mu i nekoliko direkata, ali u prvoj rundi Rus mu je izvukao ruku i slavio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr