Fedor izvrijeđan: 'Zbog dive smo sat i pol čekali prijevoz'

3.1.2012.
15:31
VOYO logo

Poznati komentator borilačkih sportova Michael Schiavello otkrio je da je Fedor Emelianenko nakon svoje pobjede nad Satoshijem Ishiijem u Tokiju svojim ponašanjem razbjesnio ostale borce i njihovu pratnju.

Nakog gotovo desetosatnog borilačkog maratona Schiavello je jedva čekao da se vrati u svoj hotel, no zajedno s ostatkom ekipe ostao je neugodno iznenađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Fedor je jedan autobus 'rezervirao' samo za sebe pa je sva ostala ekipa dugo čekala da se i njih preveze do hotela na zasluženi odmor.

"Hvala svima koji su preko devet sati pratili show. Usput rečeno, Fedor je jako velika diva. Ostali borci i treneri čekali su autobus oko 90 minuta jer je Fedor jednog cijelog uzeo za sebe, a pričamo o autobusu sa 70 sjedala. Bilo je to vrlo ružno od njega. Borci su željeli što prije doći do hotela, no nitko nije mogao ući u 'Fedorov autobus'. Ako velikani poput Hoosta, Sefa, Schilta, Hunta, Aertsa i ostalih mogu dijeliti jedan autobus, onda može i Fedor. Ovako smo pola sata iza ponoći sjedili i čekali, čekali...", napisao je bijesni Schiavello i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijem što znači poseban tretman, ali iznajmi si kombi ili limuzinu. Nemoj pustiti da drugi čekaju zbog tebe. Andy Hug je bio puno veća zvijezda u Japanu od Fedora i nikada nisam čuo da je imao svoj autobus u koji nije puštao nikoga. Ja volim Fedora i njegov način borbe, no smatram da je ovo bilo pretjerano", poručio je Schiavello, dok je u Fedorovu obranu ustao Tim Sylvia.

"Mislim da to nije bilo do njega, već njegovih ljudi. On uopće nije takav", poručio je Sylvia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo