ZA OVAJ SPEKTAKULARNI NOKAUT GOVORE KAKO JE NAJBOLJI SVIH VREMENA: / Ima više od 690 000 pregleda i broj rapidno raste!

Image
Foto: Screenshot

Spektakularni nokaut MMA borca i ujedno aktualnog prvaka u K1 u velter kategoriji u "Bellatoru" Raymonda Danielsa (prema combatpress.

28.11.2017.
7:30
Screenshot
VOYO logo

Malo smo surfali internetom i nešto primjetili. Naime, slavni zadnji kružni Danielsa kojim je nokautirao Kamerunca FrancoisaAmbanga ponovno se gleda na veliko. I nakon tri godine još nije dosadio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko da je sam video u kratko vrijeme po novoj objavi skupio više od 690 000 tisuća pregleda. Nokaut se dogodio 1:19 minuta prije isteka prve runde i nevjerojatan je, jer se radi o potezu koji zahtjeva čitav niz borilačkih znanja. Riskantan je, teško ga je za izvesti, graciozan je i ubojit.

Nudi sve ono najljepše i najaktraktivnije što borilački sport može ponuditi. Američki MMA borac Raymond Daniels (37) iz Sun Valleya (Los Angeles, Kalifornija), prvo je fintira prednjom lijevom i udario svog protivnika, a onda je sakriveni zadnji kružni snažno plasirao ravno u glavu, čime je svog protivnika poslao na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika je skočila na noge, a komentator je pao u trans. I dan danas se priča o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOKAUT MJESECA: MMA borac brutalno uspavao svog protivnika dok je ovaj bio još na nogama

"O moj Bože. Bio je ovo dupli udarac nogom", istaknuo je komentator borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače,neki poznati britanski mediji poput tabloida Mirror, proglasili su ga nokautom 2014. godine, a najdalje je otišao sukomentator, bivši kickbox borac, sad ugledni MMA trener u "Roufusportu" sa sjedištem u Milwaukeeu Duke Roufus (47), prozvavši ga i "nokautom stoljeća".

Inače Roufus se smatra jednim od najboljih trenera kontaktnih sportova u SAD-u, jer potkovan je borilačkim znanjem iz kickboxinga, Muay Thaija, brazilske džija-džice, taekwondoa i karatea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To sve govori koliko je čovjek kompetentan i koliko njegovo viđenje i mišljenje je ugledno. I sam borilački portal MMAMania u pisanju o ovom nokautu zaključio je kako je njegovu izjavu o "nokautu stoljeća" teško opovrgnuti.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo