CRO COP ODRADIO VAGANJE: / Mirko Filipović sučelio se s Japancem uoči povratničke borbe

Image
Foto: Screenshot

Ovo je, inače, prva borba Mirka Filpovića nakon što je prije godinu dana osvojio Rizinov Grand Prix.

30.12.2017.
15:53
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski majstor borilačkih vještina Mirko Filipović (43) u subotu je u Japanu odradio vaganje uoči nedjeljne borbe protiv 47.godišnje japanske legende Tsuyoshija Kohsake. Cro Copu je vaga pokazala 110.2 kg, a suparniku osam i pol kilograma manje.

Spreman i zdrav

"Spreman sam i zdrav sam. Forma je super. Baš sam spreman. Pripreme su prošle bez ikakvih ozljeda, koljeno je dobro, suho. Hvala Bogu nije se punilo, sve je u redu. Nema nikakve posebne taktike u ovoj fazi moje karijere kondicija je najvažnija. Nemam potrebe usvajati neke nove tehnike, ja to sve vrlo dobro znam. Najvažnije je da se ne ‘zakiselim’, ne umorim, a neću. Treba ući u njega, boksačkim tehnikama ga završiti ili ga baciti. Jednostavno pritiskom ići na njega”, rekao ej Filipović prije puta u Japan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je, inače, prva borba Mirka Filpovića nakon što je prije godinu dana osvojio Rizinov Grand Prix. U sklopu iste organizacije borit će se i posljednjeg dana 2017. godine. Cro Cop bi u ring trebao ući iza 11 sati jer je njegova borba deveta po redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo